Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona Design Week 2021

  • Art, Disseny
Barcelona Desgin Week
BCN Design WeekBarcelona Desgin Week
Publicitat

Time Out diu

Disseny, art, gastronomia, sostenibilitat, i molt més: Arriba la Barcelona Design Week!

T’agrada el disseny? La teva cita imprescindible d’aquesta tardor és la Barcelona Design Week, que t’ofereix més de 80 activitats repartides per tota la ciutat on els ciutadans podran gaudir de tot el potencial creatiu de Barcelona. Aquí et desgranem algunes activitats imperdibles de la seva programació. 

Turó Parc Open Night: El 7 d’octubre la Barcelona Design Week City Festival s’inaugura amb una Open Night: una ruta per descobrir 8 showrooms i galeries emblemàtiques, una darrera l’altra, en aquest espai singular de Barcelona. Els carrers que envolten el Turó Park, especialment Josep Bertrand i Ferran Agulló, conformen un espai singular de la ciutat amb un gran nombre de botigues de mobiliari, complements de la llar i objectes d’art.

Cubs per descobrir el disseny: En motiu de la Barcelona Design Week, podràs veure una instal·lació de 8 cubs al llarg de tota l’Av.Diagonal explicant el paper del disseny en el nostre dia a dia. Aquesta instal·lació urbana la trobaràs als seguents espais barcelonins: Plaça de Pius XXII, 4, Av. Diagonal, 543, Av. Pau Casals 1, Av. Diagonal, 548, Pl. Cinc d'Oros, Av. Diagonal, 420, Pass. de Sant Joan, 1 i Pl. de les Glòries, 37-38. 

Escofet: Disseny i urbanisme:  Escofet és una empresa ubicada a Barcelona, que mitjançant el disseny i la industrialització d’elements urbans i formigó arquitectònic, transforma les ciutats i potencia l’ús de l’espai públic. Durant la Barcelona Design Week l’empresa presenta una instal·lació amb elements de la recent col·lecció Air, plena de color i confort, realitzada amb peces de plàstic HDPE rotoemmotllat, que la trobaràs als Jardins d’Elisava. 

Exposició al Roca Barcelona Gallery: La galeria acollirà un “receptari de salut planetària”, és a dir,  una recopilació d’idees i crides a l’acció perquè les persones prenguin decisions informades i actuïn individual o col·lectivament per millorar la salut del planeta. Les “receptes”, presentades en format de curts audiovisuals, aborden els problemes queplanten la crisi actual del planeta i proposen solucions des de la perspectiva del disseny.

Taller BLAB per repensar la ciutat: Barcelona Design Week City Festival acollirà B Citizen Lab, un espai de trobada, aprenentatge i generació participativa d'idees per afavorir la construcció d'una Barcelona més pròspera, inclusiva i sostenible

Disseny i menjar: La Food Design Week. La Food Design Week comptarà amb tallers, exposicions i xerrades per a tot tipus de públics; famílies, professionals, estudiants i interessats/des en el món culinari, que podran entre altres aprendre tècniques per combatre el malbaratament alimentari o endinsar-se a descobrir l’estreta relació de l’art i la gastronomia.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
barcelonadesignweek.com/
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà