Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona Gallery Weekend 2022

 • Art, Galeries
 1. Barcelona Gallery Weekend
  Barcelona Gallery WeekendBarcelona Gallery Weekend
 2. Barcelona Gallery Weekend
  Barcelona Gallery WeekendBarcelona Gallery Weekend
 3. Barcelona Gallery Weekend
  Barcelona Gallery WeekendBarcelona Gallery Weekend
Publicitat

Time Out diu

Tot el que podràs veure a les galeries de Barcelona pel Gallery Weekend

Barcelona Gallery Weekend celebra la seva 8a edició del 15 al 18 de setembre amb un esclat d’art, exposicions i propostes culturals a diverses galeries de la ciutat. 

En aquesta trobada especial entre l’art i el públic hi participaran 32 galeries i prop de 70 artistes de 20 països. Les exposicions s'inauguraran de manera simultània el dijous 15 de setembre, a partir de les 12 h, per a públic professional, i des de les 18 h de la tarda per a públic general. 

Barcelona té galeries repartides per tots els seus barris i la programació del Gallery Weekend ho reflecteix: és per això que es podran visitar galeries arreu de la ciutat, des de Gràcia fins al Born, passant per Ciutat Vella, Sant Antoni i Montjuïc. 

 • Gràcia: House of Chappaz
 • L’Eixample: 3 Punts Galeria, ADN Galeria, Artur Ramon Art, Galeria Contrast, Galeria Cortina, Galeria Joan Prats, Galeria Marc Domènech, Galeria Marlborough Barcelona, Galeria Zielinsky, Mayoral, N2 Galeria, ProjecteSD, RocioSantaCruz, Suburbia Contemporary i Victor Lope Arte Contemporáneo
 • Carrer de Trafalgar: Bombon Projects, Dilalica, LAB36, Galeria Uxval Gochez i Pigment Gallery
 • Poblenou: L&B Gallery
 • Ciutat Vella: Àngels Barcelona i Sala Parés
 • Sant Antoni: Chiquita Room
 • Montjuïc: Alalimón

A més, el Gallery Weekend compta amb la participació de galeries de l’Hospitalet de Llobregat, com Ana Mas Projects, etHALL, Galeria Alegría, L21 Factory i  NoguerasBlanchard, i també hi participa Palmadotze, un espai d’art de Santa Margarida i els Monjos. 

La programació d’aquest gran esdeveniment de l’art inclou moltíssimes exposicions de temàtiques diverses. Ara bé, cal destacar la presència d’Esther Ferrer (pionera i màxima representant de l'art performance a Espanya) a la galeria àngels barcelona, o l’exposició de la galeria Artur Ramon on l’obra de l’escultora Susana Solano entrarà en contraposició amb peces d’Eduardo Chillida o Manolo Hugué. 

L'exposició ‘La catifa màgica. Per a Joan de Muga’ ret homenatge a Joan de Muga, fundador i director de la Galeria Joan Prats entre 1976 i 2020, amb una selecció d'obres d'artistes que formen part de la galeria des dels seus inicis: Miró, Calder, Brossa, Tàpies, Christo, Hannah Collins, Anthony Caro, Ràfols Casamada, Hernández Pijuan, Perejaume, Fernando Prats, Julião Sarmento, Juan Uslé, Victoria Civera, Alfons Borrell, Cabrita, José María Sicilia y Luis Gordillo. D’altra banda, la Galeria Mayoral presenta una selecció de dibuixos de Salvador Dalí

La Galeria Cortina reunirà una selecció d'obres que giren entorn dels conceptes d'obertura, moviment i espai, allunyant-se de les categories tradicionals de pintura i escultura, amb obres d'Alberto Biasi, Toni Costa, Alexander Calder, Carlos Cruz-Diez, Julio Le Parc, Jesús Rafael Soto i Victor Vasarely. A Alalimón, el duo Varvara & Mar, experts en intel·ligència artificial, cinètica i a fabricació digital, mostraran una sèrie d'experiments entre art i nous mitjans.

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà