Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Bukra Inshallah. The Libyan War

  • Art, Fotografia
Publicitat

Time Out diu

Primera exposició a la Blueproject Foundation dedicada exclusivament a la fotografia. La mostra presenta una selecció d’obres a càrrec de Fabio Bucciarelli, Manu Brabo i Guillem Valle, membres del col·lectiu de fotoperiodisme MEMO, reconeguts pels més importants premis internacionals com el World Press Photo, el Premi Pulitzer de fotografia o el Robert Capa Gold medal.
 
El 16 febrer de 2011 van esclatar a Líbia les primeres revoltes contra Muammar al-Gaddafi. El Rais va decidir respondre amb l’ús de la força a les manifestacions pacífiques: el resultat va ser un bany de sang, el principi de la fi. Avui, després de quatre anys, Líbia encara es troba a la vora de l’abisme: el govern que ha substituït Gaddafi no té controlat el país, mentre que les milícies i els grups islàmics lluiten entre si pel control del territori.
 
Bukra Inshallahh, el lema dels rebels, s’ha convertit en el fil conductor de tot el conflicte. Durant els vuit mesos que van durar les batalles, la resposta a moltes preguntes era Bukra Inshallah: Demà, si Déu vol.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà