Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Chagall. Els estats de l’ànima

  • Art, Centres d'art
Chagall
Foto: VEGAPChagall
Publicitat

Time Out diu

Descobreix l’espiritualitat de la pintura de Chagall en les obres que mostren al Museu Diocesà i la Catedral de Barcelona

Chagall considerava que l’art tenia el poder de transmetre un missatge de pau entre nacions i religions. L’artista, que va viure en primera persona els horrors de dues guerres mundials i la persecució religiosa, veia en l’art una manera de transmetre l’amor universal entre els homes i una manera d’apropar-se a Déu.

Aquesta espiritualitat és el punt de partida de l’exposició ‘Chagall. Els estats de l’ànima’, que aglutina 39 obres en dos eixos temàtics: una sèrie sobre la Bíblia, on la dona és la protagonista, i “Els set pecats capitals”, una de les primeres sèries de gravats de Chagall creats el 1926.

L’exposició ens mostra el diàleg intercultural entre les dues religions monoteistes que constitueixen els pilars de la cultura occidental contemporània, la religió jueva i la religió cristiana. A més, l’exposició ofereix una 'playlist' que permet acostar-se a Chagall a través de la música! 

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
esglesia.barcelona/museu-diocesa/
Adreça
Preu
5 €
Horaris
10 - 20 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà