Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Cicle Híbrids al Palau de la Música Catalana

 • Art
 • Palau de la Música Catalana, Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
 1. El Palau de la Música Catalana
  El Palau de la Música Catalana
 2. El Palau de la Música Catalana
  El Palau de la Música Catalana
 3. El Palau de la Música Catalana
  El Palau de la Música Catalana
 4. El Palau de la Música Catalana
  El Palau de la Música Catalana
 5. El Palau de la Música Catalana
  El Palau de la Música Catalana
Publicitat

Time Out diu

Poetes i escriptors alcen la veu al cicle Híbrids de L'Hivernacle del Palau a 5 actuacions. Enguany, se centra en dues idees poderoses: la poesia i la natura

La primavera enceta un nou capítol al Palau de la Música Catalana, amb el cicle d’activitats complementàries del Palau, Híbrids, inclòs dins de L'Hivernacle del Palau, que recupera el pols de la literatura modernista per reviure-la sobre un escenari que també és fill d’aquella època. Consistirà en una sèrie de 5 activitats en les que el patrimoni arquitectònic, la literatura i la història modernista s’entrellacen. Hi participaran una pila d'escriptors, poetes i artistes de renom!

Pocs dies després de Sant Jordi, el Palau manté viva la tradició de les lletres inaugurant el cicle amb el 'Gran Recital Poètic: Llegats vius' (28 d'abril), que reuneix Antonina Canyelles, Rosa Font, Feliu Formosa, Biel Mesquida, Francesc Parcerisas, Jaume Pérez Montaner, Josep M. Sala-Valldaura i Olga Xirinacs. Vuit poetes de referència obligada per a les generacions posteriors i la lectura de poemes de Nora Albert, recentment traspassada, amb interludis de la violoncel·lista Mariona Camats. A ‘La Primavera Modernista’ (19 de maig) els poetes Lluís Calvo, Jaume Coll Mariné, Carles Dachs, Laia Llobera i Susanna Rafart invoquen una constel·lació d’escriptors del Modernisme, com son Joan Maragall, Apel·les Mestres i Joan Alcover, per recuperar el fil que enllaça paraula i natura. El 22 de maig és el torn de 'Ruines', una proposta del poeta Pascal Quignard i la pianista Aline Piboule que inclou un recital de textos amb interpretacions musicals al voltant de la Fantasia, op. 17, de Schumann, una extraordinària declaració d’amor. Una altra proposta imperdible és la lectura del 'Poema del bosc' d’Alexandre de Riquer, amb l’actor Lluís Soler (19 de juny). Una tria de versos, a cura de la poeta Laia Llobera. El viatge dels Híbrids es tanca amb 'Una altra serenata' (29 de juny), una visita nocturna per l'entorn natural del Palau guiada per l'artista Anna Dot.

Ja heu afinat bé les oïdes per endinsar-vos en les 5 formes de viure poèticament el Palau?

Time Out en col·laboració amb Palau de la Música Catalana

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.palaumusica.cat/ca/hibrids_973881
Adreça
Palau de la Música Catalana
Palau de la Música, 4-6
Ciutat Vella
Barcelona
08003
Transport
Urquinaona (M: L1-L4)

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà