Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Ciutat de sorra' de David Bestué a Fabra i Coats: Centre d'Art Contemporani

 • Art
 • Fabra i Coats Centre d'Art Contemporani, Sant Andreu
 1. 'Ciutat de sorra' de David Bestué I Fabra i Coats
  'Ciutat de sorra' de David Bestué I Fabra i Coats
 2. 'Ciutat de sorra' de David Bestué I Fabra i Coats
  'Ciutat de sorra' de David Bestué I Fabra i Coats
 3. 'Ciutat de sorra' de David Bestué I Fabra i Coats
  'Ciutat de sorra' de David Bestué I Fabra i Coats
 4. 'Ciutat de sorra' de David Bestué I Fabra i Coats / Martí Llorens, Platges durant la construcció de la Vila Olímpica, 1988. Arxiu Fotogràfic de Barcelo.
  'Ciutat de sorra' de David Bestué I Fabra i Coats / Martí Llorens, Platges durant la construcció de la Vila Olímpica, 1988. Arxiu Fotogràfic de Barcelo.
Publicitat

Time Out diu

La Fabra i Coats coprodueix el primer monogràfic museístic de Bestué, una reconstrucció de la història recent de Barcelona acabada en escultura

‘Ciutat de sorra’ és la Barcelona que ha vist i ens ensenya l’artista David Bestué, que inunda les tres plantes de la Fabra i Coats: Centre d'Art Contemporani fins al 22 d'octubre. Un projecte artístic que contraposa la Barcelona ideal i la real, revisant alguns dels moments significatius de la transformació de la ciutat. Abasta des del 1979 fins al 2011: des del primer ajuntament democràtic fins a l’inici d’un nou paradigma amb el moviment del 15M. Una exposició amb el seu propi museu de curiositats que construeix una nova història a base de contrastos: vestigis arquitectònics, plans d’una Barcelona que mai va arribar a existir i infinites notícies -extretes de l’Hemeroteca de la Vanguardia- de la realitat que sí que va respirar l’entorn i la gent del moment. Alguns spoilers: projectes urbanístics com el Camp de Tir de les Olimpíades del 92, una flor que creixia als anys 30 del segle passat a les dunes de Can Tunis, avui desaparegudes, una escultura de cel·lulosa feta a partir de diaris triturats, una videocreació en la que l’artista recull titulars i imatges… Collages que l’autor ha anat col·locant delicadament per culminar amb el seu últim gra de sorra situat a la darrera planta: un conjunt d’obra escultòrica. Us sorprendrà!

Time Out en col·laboració amb Fabra i Coats: Centre d'Art Contemporani

Detalls

Adreça
Fabra i Coats Centre d'Art Contemporani
Sant Adrià, 20
Barcelona
08030
Transport
Sant Andreu (L1)

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà