Haver visitat un museu no significa que ja ho hàgeu vist tot d'ell. La museografia té molt a oferir-nos i això és el que ens demostra el Museu Nacional d'Art de Catalunya en la seva mostra 'Diàlegs Intrusos. Tot és present'.
Fins novembre de l'any que ve, a través de creacions contemporànies de la segona meitat del segle XX i obres de la col·lecció seleccionades entre més de mil anys d'història, el Museu Nacional ens porta una mostra que contraposa i/o associa obres d'èpoques completament diferents per repensar les nostres pròpies vides amb preguntes que només nosaltres mateixos serem capaços de respondre.
Es tracta d'una nova manera de percebre el museu, allunyada de la museografia clàssica, de les seves narratives lineals i dels seus models acadèmics per obrir-nos al diàleg entre les obres exposades i nosaltres mateixos. Amb aquesta mostra, el Museu Nacional continua endavant en la seva línia de treball per renovar les seves narratives de la col·lecció, en aquest cas, reivindicant les obres d'art contemporani i establint aliances amb les col·leccions privades de referència per aquest període. I és que aquest itinerari artístic que ens convida a reflexionar lliurement i sense pautes, a mirar enrere i qüestionar el present, i a construir la nostra memòria artística, és fruit d'una col·laboració publicoprivada que reuneix 19 obres de la Fundació Suñol.
Continueu llegint i descobriu el poder qüestionador de l'art!