Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right DOCfield>2016: el festival de fotografia documental de Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Històries de Grècia
© Dimitris Michalakis

DOCfield>2016: el festival de fotografia documental de Barcelona

Del 19 de maig al 19 de juliol es presenten fins a 30 exposicions de fotografia documental, en nova edició del festival que mira cap a Europa

Per Eugènia Sendra
Advertising

La identitat i els valors d'Europa són els protagonistes de DOCfield>16, el festival de fotografia documental i fotoperiodisme que organitza Photographic Social Vision i tindrà lloc fins al 19 de juliol. La quarta edició del festival, que ha comissariat la directora d'art i comissària grega Natasha Christia, porta per títol 'Europe: Lost in Translation' i fa referència a "la urgent necessitat de parlar de nosaltres, de tornar la mirada al vell continent i de qüestionar la seva essència ideològica i identitària en aquests moments convulsos", en paraules de Christia.

Del programa destaquen una trentena d'exposicions en espais d'art i biblioteques, a més d'activitats paral·leles com projeccions, rutes i tallers. Aquí us apuntem algunes de les propostes més destacades de la quarta edició del festival.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising