Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Donació Pere Formiguera. La pulsió creativa

  • Art, Fotografia
  • Museu Nacional d'Art de Catalunya. MNAC, Sants - Montjuïc
Pere Formiguera Sala, Pixies, 1985. Museu Nacional d’Art de Catalunya, Fons Pere Formiguera
© Pere Formiguera, VEGAP, Barcelona, 2023Pere Formiguera Sala, Pixies, 1985. Museu Nacional d’Art de Catalunya, Fons Pere Formiguera
Publicitat

Time Out diu

El MNAC incrementa la qualitat i profunditat de la seva col·lecció de fotografia amb el fons Pere Formiguera (Barcelona 1952-2013), que la família de l'artista va cedir al museu l'any 2016. 

Pere Formiguera (Barcelona 1952-2013) va ser un artista polièdric, historiador de la fotografia, col·leccionista i comissari d’exposicions, i la seva obra es troba a museus com el MoMA de Nova York, el Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía, el MACBA o el Fons Nacional d’Art Contemporani de París.

En aquesta mostra de petit format, una selecció d'obra de Formiguera ens situa en l'ambient de la primera generació d'artistes que van adoptar la fotografia com a mitjà d’expressió artística al nostre país. S'hi poden veure les seves sèries més conegudes, com ara Cronos i Ulls Clucs, així com les seves obres més experimentals dels anys vuitanta, com ara les sèries de Polaroids o Pixis, entre d’altres. 

Detalls

Adreça
Museu Nacional d'Art de Catalunya. MNAC
Parc de Montjuïc
Sants-Montjuïc
Barcelona
08038
Transport
Espanya (M: L1, L3; FGC)

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà