Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El centenari. Fellini al món

El centenari. Fellini al món

Art, Centres d'art El Born Centre de Cultura i Memòria , Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera Fins al diumenge 9 gener 2022
El Centenari. Fellini al món
Born CCM El Centenari. Fellini al món

Time Out diu

Endinsa’t en el món oníric de Federico Fellini, el director de cinema que va canviar la nostra mirada cap al setè art

Fellini és una figura universal que ha contribuït de manera molt significativa a la història del cinema. Com a guionista i després com a director, va crear una galeria de personatges divertits i apassionats i va contribuir a donar una imatge internacional d’Itàlia, el que el converteix en una figura cabdal de la cultura europea de la segona meitat del segle XX. 

El seu llegat ha passat a formar part de la nostra memòria col·lectiva i ara arriba al Born Centre de Cultura i Memòria en forma d’una exposició que aplega gran part del material que Fellini va produir durant la seva carrera, gràcies a   una tasca de recopilació sistemàtica en la qual han participat arxius i col·leccionistes públics i privats. 

Cartells originals de les seves pel·lícules, cartelleres, guions, contractes, cartes, més de 80 fotografies de plató i de la seva vida privada, atrezzo, vestuari i més de 50 dibuixos personals ressalten l’eclecticisme i la versatilitat d’aquest gran director, característiques que l’han elevat a rang de mite.

Coorganitzada per l’Istituto Italiano di Cultura a Barcelona i El Born CCM, la mostra permet al visitant submergir-se en el món oníric de l’autor i conèixer-lo en el seu vessant més íntim, més enllà de la seva filmografia.

Detalls

Lloc de la ubicació El Born Centre de Cultura i Memòria
Adreça Pl Comercial, 12
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Barcelona
08003
Transport Barceloneta (M: L4), Jaume I (M: L4)
Preu Gratis

Dates i hores

També t'agradarà