1. 'El millor disseny de l'any' del FAD
  'El millor disseny de l'any' del FAD
 2. 'El millor disseny de l'any' del FAD
  'El millor disseny de l'any' del FAD
 3. 'El millor disseny de l'any' del FAD
  'El millor disseny de l'any' del FAD
 4. 'El millor disseny de l'any' del FAD
  'El millor disseny de l'any' del FAD
 5. 'El millor disseny de l'any' del FAD
  'El millor disseny de l'any' del FAD
 6. 'El millor disseny de l'any' del FAD
  'El millor disseny de l'any' del FAD
 • Art

El millor disseny de l’any, al DHub

Aquesta exposició recull les obres més destacades del darrer any en disseny i art en la 12a mostra anual dels premis del Foment de les Arts i el Disseny

Publicitat

Time Out diu

Si us apropeu al DHub podreu conèixer quin és ‘El millor disseny de l’any’la mostra del FAD que ofereix una panoràmica de l'estat de les diferents disciplines del disseny i l'art any rere any, i que es pot veure des del 5 d’octubre al 7 de gener. Per ser políticament correctes, hauríem de fer notícia amb el títol en plural, perquè la mostra és una extensa recopilació de 400 productes, projectes i obres d’art que han estat seleccionats per més de 50 professionals de prestigi nacional i internacional, que han format part dels jurats dels Premis FAD d'Art, dels Premis FAD d'Arquitectura i Interiorisme i dels Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual. El jurat s’ha guiat per diferents criteris, com són l’excel·lència, l’originalitat i la innovació conceptual dels projectes.

En definitiva, hi trobareu una gran mostra del que està passant aquí i ara en les disciplines creatives que representa el FAD, l'associació de dissenyadors, arquitectes, artistes i artesans més gran de l'Estat.

Com a totes les exposicions, el millor és poder tenir un guia que us vagi explicant quina història hi ha darrera de cada peça. I, per primer cop en aquesta dotzena edició d’’El millor disseny de l’any’, podreu anar escortats per un audioguia que oferirà informació entenedora per a tots els públics per poder interpretar cada un dels tres àmbits de l'exposició: el d'art, el d'arquitectura i interiorisme i el de disseny gràfic i comunicació visual. Només haureu d'escanejar un codi QR amb el mòbil! Si hi aneu, no oblideu portar els vostres propis auriculars, ja que allà no se n'ofereixen els d'un sol ús.
A més a més, a tots aquells que visitin l’exposició en família els hi espera una grata sorpresa! Un joc de dinàmica lliure adreçat a infants fins als 12 anys, una bona manera perquè els més petits aprenguin divertint-se.

Si sou uns apassionats de l’art i el disseny, no us podeu perdre aquesta trobada artística!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà