Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Els quaderns de Picasso

Els quaderns de Picasso

Art, Dibuix Museu Picasso , Ciutat Vella dimarts 9 març 2021 - diumenge 4 abril 2021
El Museu Picasso acull l'exposició 'Els quaderns de Picasso'
Foto: Museu Picasso

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

'Els quaderns de Picasso' són una mostra de l'enorme progressió del pintor malagueny Pablo Picasso en els seus dibuixos i les tècniques que va perfeccionar

"Jo soc el quadern" va esciure Picasso el 1907 en una de les llibretes on assajava i experimentava solucions creatives i mai se'n va desprendre, dels quaderns. El Museu Picasso en conserva 19 (17 van ser donats per l'artista i corresponen al seu període de juventut). La qualitat dels dibuixos que atresoren justifica una mostra i un catàleg raonat per seguir navegant per l'obra de l'artista, i les seves tècniques, procediments i temàtiques. La mostra s'acompanya d'altres obres que evoquen tal riquesa; a més de peces del museu es comptarà amb cessions del Museo del Prado, la Calcografía Nacional, la Real Academia de Bellas Artes de San Fernando, el Museu de Montserrat, el MNAC i la Reial Acadèmia de Belles Arts de Sant Jordi.

Per Julen Chavarrías

Publicat

Detalls

Lloc de la ubicació Museu Picasso
Adreça Montcada, 15-23
Born
Barcelona
08003
Transport Jaume I (M: L4)
Preu 12€

Dates i hores

També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies