Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Els tres porquets

  • Art, Pel·lícules i vídeos
Els tres porquets' a Fabra i Coats: Centre d'Art
Eva CarasolEls tres porquets' a Fabra i Coats: Centre d'Art
Publicitat

Time Out diu

Aquest film de 101 hores d'Albert Serra es podrà veure per primera vegada a Barcelona

‘Els tres porquets' és una obra de 101 hores. La Fabra i Coats projecta aquesta obra magna d’Albert Serra, el nostre cineasta més internacional a Catalunya, després de nou mesos de tasques de traducció i subtitulació.

Convidat per la dOCUMENTA (13) de Kassel, l’any 2012, Albert Serra rodar una pel·lícula durant els 100 dies que dura el certamen. Cada dia es filmava, es muntava i es projectava in situ. Els actors, no professionals, eren treballadors de Kassel, i a causa de la seva manca de disponibilitat diària, cada un dels tres personatges és representat per més d’un intèrpret. Igualment, per a l’edició d’imatge i so es va crear un equip d’entre sis i vuit persones.

El resultat final tan sols s’ha pogut veure de forma íntegra en tres ocasions: dues en un cinema (el 2012 al Gloria de Kassel, i el 2018 a la Volksbühe de Berlín) i una en una sala d’exposicions com a instal·lació multicanal (a la Kunstverein d’Hamburg, el 2021).

I ara també es pot veure a la Fabra i Coats, en una pantalla triangular i elevada que s’adapta a la complexitat conceptual de l’obra i permet diferents visionats fragmentats, dissenyat per Joana Hurtado.

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà