Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

En un altre món: Hostiografies de Jaume Muñoz

  • Art, Fotografia
  1. En un altre món: Hostiografies
    Foto: Jaume Muñoz En un altre món: Hostiografies
  2. En un altre món: Hostiografies
    oto: Jaume Muñoz En un altre món: Hostiografies
Publicitat

Time Out diu

Fa un parell d’anys, l'artista plàstic Jaume Muñoz es va formular la pregunta: Es poden fer fotografies de dobles exposicions amb càmeres d’un sol ús? Després d’un període d’investigació i d’un llarg procés d’assaig i error, va començar a obtenir resultats que li semblaven interessants. I en va anomenar 'hostiografies': perquè tot i forçar el procés
–d'aquí el nom violent– el resultat és fascinat per la senzillesa amb què una eina tan bàsica  aconsegueix imatges evocadores i sorprenents.

Muñoz, també poeta i traductor, s'ha inspirat en l'afirmació de Baudelaire que diu que "la poesia és allò que hi ha de més real, però que només és completament cert en un altre món". La sèrie 'En un altre món' es caracteritza pels paisatges indefinits, per les visions imprecises i pels jocs de llum i boira. És una recerca d’allò que no és perceptible, d’allò que només existeix com a possibilitat en la imaginació. Les obres d’aquesta sèrie són fotografies en blanc i negre, on predomina un ambient nebulós, una boira, un núvol imprecís. Totes les fotografies han estat realitzades amb càmeres d'un sol ús Konica o Ilford amb rodets de 35 mm. L’exposició forma part del circuit OFF del festival de fotografia analògica Revela’t. 

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà