Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Escola d'Olot. Una 'fake news' amb 150 anys d'història

  • Art
Escola d'Olot. Una "Fake News" amb 150 anys d'història
Espais Volart, Fundació Vila Casas
Publicitat

Time Out diu

La nova exposició dels Espais Volart pretén contribuir a la desmitificació de l'Escola d'Olot per retornar els seus artistes a l'espai que els correspon

A finals del segle XIX va sorgir un moviment pictòric d'artistes catalans que de manera generalitzada es va anomenar Escola d'Olot. Tanmateix, la nova mostra dels Espais Volart, comissariada per Xavier Palomo, qüestiona l'existència d'aquest moviment i de la, segons ells, mal anomenada Escola d'Olot.

La mostra 'Escola d'Olot. Una 'fake news' amb 150 anys d'història', atribueix la creació artificial i intencionada d'aquest moviment a interessos polítics, econòmics i ideològics. L'exposició pretén desmitificar l'Escola d'Olot i explorar en profunditat les seves obres i retornar-les a elles i als seus artistes a l'espai que els correspon.

Es pot visitar l'exposició amb entrada lliure per 5 € o amb les visites guiades que hi ha organitzades el 16 i el 26 de juny, per 7 €, que requereixen inscripció prèviaEl 10 de juny, el comissari, Xavier Palomo, farà una conferència on abordarà els temes que planteja la mostra, amb el mateix preu i amb la necessitat d'inscriure's amb antelació.

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà