Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Participants al concurs de Miss Europa de visita a Sitges, 1933 © afb / Pérez de Rozas
© afb / Pérez de RozasParticipants al concurs de Miss Europa de visita a Sitges, 1933

Exposicions de fotografia gratis a Barcelona

Voleu veure bona fotografia i no gastar-vos un euro? Hi ha un grapat de museus i les galeries que obren gratis les seves portes perquè vegeu les mostres fotogràfiques sense obrir el moneder

Publicitat
 • Art
 • Fotografia
 • preu 0 de 4
Sant Cugat celebra la quarta edició de Lumínic, festival dedicat a la fotografia de gran format i d'autor a Catalunya. A través d'exposicions a galeries, carrers i places el festival vol plasmar la fotografia d'autor i aquest any posaran en debat la tornada del món analògic a la fotografia i les oportunitats que ofereix la intel·ligència artificial. A més, es complementa amb xerrades, projeccions i taules rodones, entre d'altres, durant tots els dies de festival.  Algunes de les exposicions que destaquen del Lumínic són 'Private scenes' de Pablo A. Rodríguez que plasma els espais íntims de l'entorn del fotògraf i el trobareu al Centre d'Art Maristany, 'Exercicis per imaginar un volcà' de Lara Amat documenta l'existència d'un volcà a la Garrotxa i el vol fer aparèixer de nou després de quedar amagat a la muntanya, que el podreu veure a Casa Museu Cal Gerrer o 'How To Build a Fence' d'Andrés Solla que a través de fotografies tretes de Google Street View, mostra quina és la vida que porten els refugiats al camp de refugiats 'La Jungla' a Calais i que trobareu a Casa Museu Cal Gerrer.  Teniu tota la programació amb les activitats i tallers a la web del festival.          
 • Art
 • Fotografia
 • preu 0 de 4
 • El Raval
'La ciutat en disputa' narra la història de l'habitatge social al sud d'Europa, des de la reconstrucció neorealista de la Itàlia de postguerra, passant per les propostes d’avantguarda dels poblats de l'Espanya franquista fins als experiments de l'habitatge de la Revolució dels Clavells a Portugal. Fins al 18 de juliol, La Virreina acull aquesta mostra sobre la relació entre l'arquitectura i els seus habitants. La violència de l'arquitectura 'La ciutat en disputa' pretén mostrar les problemàtiques de l'arquitectura quan aquesta es relaciona amb la conflictivitat social i les comunitats més desfavorides, i com té un paper molt important en la integració o no d'aquestes dins les ciutats.  Podeu visitar aquesta exposició de dimarts a diumenge i festius, d'11 a 20 h. L'entrada és gratis, però cal fer reserva prèvia per a grups de més de 10 persones a lavirreinaci@bcn.cat.
Publicitat
 • Art
 • Fotografia
 • preu 0 de 4
 • Dreta de l'Eixample
El Palau Robert acull un recorregut pels cent anys de la Federació Catalana de Basquetbol, des del seu naixement, assentament i consolidació, passant pel parèntesi de la guerra civil i la postguerra fins a la seva actualitat. Una mostra extensa que podeu visitar fins al 18 de juny.  Una celebració del bàsquet català L'exposició es compon per capítols constituïts per panells explicatius acompanyats de samarretes emmarcades, fotografies de totes les edats del bàsquet català, i tot un conjunt audiovisual commemoratiu. La podeu veure de dilluns a dissabte de 9 a 20 h i diumenges i festius de 9 a 14.30 h. L'entrada és gratis. 
 • Art
 • Fotografia
 • preu 0 de 4
 • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
'Del pictorialisme a la modernitat. Centenari de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya' és una selecció de l'Agrupació recollida a l'Arxiu Fotogràfic de Barcelona des del 9 juny al 29 d'octubre. Les mostres exposades abasten des del moviment del pictorialisme, expandit als anys vint i trenta, fins a les noves propostes estètiques sorgides en la renovació dels anys cinquanta. Aquests dos moments representen períodes destacats en la història de la fotografia a Catalunya.  Podeu visitar aquesta exposició de dilluns a dissabte de les 10 a les 19 h, i diumenge i festius de 10 a 14 h. L'entrada és gratis. 
Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat