Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Fusta i rodes

  • Art, Art urbà
Monopatí
Foto: casa.seat
Publicitat

Time Out diu

Una exposició a la Casa Seat per parlar de la història d'aquest esport i com ha evolucionat fins avui

El primer monopatí es va fer amb una taula, una capsa de fusta i un pal, un disseny molt rudimentari que permetia als nens moure's pels carrers i jugar. Més endavant, els més aventurers van decidir eliminar el manillar, creant els primers prototips del monopatí. Setanta anys més tard, aquest mètode de transport evoluciona, es converteix en un esport urbà, puja la seva demanda entre el públic juvenil i els 'skaters' es popularitzen dins de l'escena urbana contemporània. 

Sören Manzoni, un dels col·leccionistes de 'skateboards' més importants d'Europa, ha comissariat l'exposició 'Fusta i rodes: skateboard exhibit' a la Casa Seat, que és un recorregut històric des dels inicis d'aquest esport als anys 40 fins a l'actualitat.

A més, el 15 de gener han programat un esdeveniment gratuït amb inscripció prèvia per donar a conèixer al públic tot allò relacionat amb el 'lifestyle' del monopatí, enllaçant cultura i mobilitat. 'Skate, street art & music' serà una xerrada amb Àngels Borrell, primera noia a competir professionalment a Espanya als anys 80, José Manuel Roure, un dels pioners d'aquest esport a Barcelona i Enrique Lorenzo "Butano", professional del monopatí amb reconeixement internacional. Un acte moderat per Sören Manzoni i Chechu Martínez, comissari i director de l'exposició respectivament. A més, comptaran també amb un recorregut musical amb un DJ set de la mà de Sören i amb la participació de l'artista d'art urbà Ana Gabriela, qui tunejarà i pintarà les taules dels assistents que ho vulguin. 

Albert Rodríguez
Escrit per
Albert Rodríguez

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Horaris
9 - 21 h
Publicitat
També t'agradarà