Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Homo Ludens

Homo Ludens

Art, Digital i interactiu
Game Arthritis
Matteo Bitanti Game Arthritis

Time Out diu

Més de quaranta peces entre videojocs i obres d’art converteixen aquesta exposició en una experiència de joc col·lectiva

Els videojocs són l’expressió del joc més estesa en el món contemporani. El Caixaforum posa en relleu com els videojocs transcendeixen l'àmbit estricte de l'acte de jugar, perquè són una indústria, un mitjà cultural i una proposta creativa a través de la qual podem comprendre millor el nostre present. En l’exposició hi trobaràs diverses maneres d’entendre com els humans ens relacionem amb el videojoc i com aquest pot ser un llenguatge de creació que desborda els gèneres i els formats tradicionals.

Dividida en sis sales, aquesta exposició dedica cada sala a un àmbit en què l'ésser humà –conscientment o no– es pot relacionar amb el videojoc. Les obres que la formen destaquen pel paper central que tenen com a fenomen cultural, estètic i artístic. El recorregut comença mostrant com certes mecàniques de joc universals perviuen en els videojocs i a partir d'aquest tema, es posen en relleu els mecanismes subjacents a la indústria i mostra el videojoc com un producte que influeix en la nostra manera de treballar, consumir i estimar.

Detalls

També t'agradarà