Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Joan Brossa. La sensació mental d’una felicitat completa

  • Art
  • Centre de les Arts Lliures de la Fundació Joan Brossa
Poema visual, 1970 (1975)
Joan BrossaPoema visual, 1970 (1975)
Publicitat

Time Out diu

Joan Brossa, després de lluitar al front, va tornar a Barcelona i va entrar en contacte amb l’avantguarda cultural catalana. L’exposició ‘Joan Brossa. La sensació mental d’una felicitat completa’ parteix d’aquest moment vital en què l’artista coneix Joan Miró i J.V Foix i comença a explorar els codis literaris i plàstics, tot formant part de l’ambient surrealista sorgit al voltant de la revista Dau al Set del qual també formaven part Joan Ponç, Arnau Puig, Modest Cuixart, Antoni Tàpies i Joan Josep-Tharrats.

Aquesta mostra, comissariada per Anna Llopis, vol centrar-se en la fascinació que encara avui provoca la figura de Joan Brossa per donar veu al poeta a través de la seva obra. L’exposició explica com Brossa va posar les possibilitats del llenguatge visual i plàstic al servei de la poesia tot conreant la prosa poètica, la poesia escènica, la poesia visual, el poema objecte o la poesia literària, a través d’una seixantena d’obres. 

Amb l’exposició, el Centre de les Arts Lliures de la Fundació Joan Brossa dona continuïtat a un espai que vol estar permanentment dedicat a Joan Brossa  i ho fa amb un muntatge singular, estructurat en 12 àmbits definitoris de la seva poesia que trenca amb qualsevol jerarquia. Així doncs, l’exposició convida el visitant a reinterpretar, experimentar i aprofundir en Brossa des de l’actualitat. 

Detalls

Adreça
Centre de les Arts Lliures de la Fundació Joan Brossa
C/ Flassaders, 40
Barcelona
08003
Contacte
Veure Web

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà