Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La transgressió feta ceràmica

  • Art
Exposició ceràmica
Foto: Ajuntament de Barcelona
Publicitat

Time Out diu

El museu del Disseny estrena nova mostra que complementa a 'Transgressions. Ceràmica contemporània del Museu del Disseny'

Del 9 de juny al 28 d'agost podreu gaudir de la mostra temporal 'La transgressió feta ceràmica' centrada en la ceràmica contemporània al museu del Disseny.

La col·lecció de ceràmica contemporània del museu compta amb més d'un miler de peces i dues-centes trenta autories diferents. Hi ha noves incorporacions d'autors que fan ceràmica actualment com Madola, María Oriza i Xavier Toubes. La mostra posa en relleu la representació de la creació actual d’aquesta disciplina on les transgressions matèriques, tècniques i conceptuals es fan evidents.

A més, també hi haurà la taula rodona 'Transgressions', on es posarà èmfasi amb l'increment  del protagonisme que el material ceràmic. La taula tindrà lloc el 15 de juny a les 18.30h al Museu del Disseny, i comptarà amb la participació de l'artista i professora a la Facultat de Belles Arts de la UB, a l’Escola Massana i al Màster en Cerámica: Arte y Función, a la Universidad del País Vasco-EHU, Matilde Grau; l'artista, Roger Coll; l'artista ceramista, Rosa Cortiella; i l'artista ceramista, codirectora i professora de l'escola de ceràmica Ixió, Mia Llauder. Amb la moderació de l'artista i president de l'ACC, Jordi Marcet.

L'exposició i la taula rodona es troben dins de les activitats de la Barcelona Design Week.

Detalls

Adreça
Preu
4-6 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà