1. Unshaped
    Foto: Quiet EnsembleUnshaped
  2. 'La llum com a veu de la matèria de l'infraroig a l'ultraviolat'
    Foto: Eugènia Balcells'La llum com a veu de la matèria de l'infraroig a l'ultraviolat'
  3. 'Horizon'
    Foto: Playmodes Studio'Horizon'
  • Art, Digital i interactiu

Llum BCN 2021

El cap de setmana del 5 al 7 de novembre arriba una edició especial d'aquest festival de llums amb 31 instal·lacions diferents

Publicitat

Time Out diu

No només els amants de l'art digital han trobat a faltar el Llum BCN, també la resta de veïns i veïnes de la ciutat. Perquè ja fa anys que aquestes jornades de llums, làsers i colors fan al·lucinar petits i grans i perquè cada edició hi descobrim arts que mai abans ens havíem imaginat.
Del 5 al 7 de novembre, torna una altra edició d'aquest festival de llums, però amb una versió especial, ja que és una edició ajornada del febrer d'enguany i ja que a partir del 27 d'octubre estarà disponible la reserva gratuïta i opcional de les seves 31 instal·lacions. Tot, amb l'objectiu de reduir possibles aglomeracions!
Diversos racons del Poblenou seran escenari de les propostes de fins a 16 instal·lacions d'escoles i 15 d'artistes, entre les quals destaquen les de noms com l'Eugenia Balcells, de llarga trajectòria, Playmodes i OnionLab, amb projectes arreu del món, o Pablo Valbuena o Quiet Ensemble: artistes internacionals.
Un any més, la Torre Agbar s'alimentarà de les llums de les instal·lacions; el Museu del Disseny es tenyirà de colors; i els nostres carrers preferits del barri seran, per tres vespres, el racó més lluminós de la ciutat.
Apunteu-vos les dates!

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà