Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Lydia Ourahmane. 108 Dies

  • Art
  • Macba. Museu d'Art Contemporani de Barcelona, El Raval
108 dies
MACBA108 dies
Publicitat

Time Out diu

Durant 108 dies, la torre del MACBA estarà intervinguda per l'acció de 108 persones escollides per l'artista algeriana Lydia Ourahmane

Lydia Ourahmane és una artista algeriana que parla sobre migracions, colonialisme i geopolítica en les seves obres. A través d'instal·lacions, vídeos, escultures i peces sonores, Ourahmane busca incorporar el que hem definit com a "personal" o "íntim" a l’àmbit de la política i el que és domèstic a l’àmbit de la història.

L'artista ha ideat el projecte '108 dies' expressament per a ser exposat a la torre del MACBA. El títol fa referència als dies en què l’exposició estarà oberta al públic i al nombre de persones que l’artista ha convidat a ocupar l’espai durant aquest període, convertint la torre en una mena de 'speaker corner' que els concedeix la veu de manera temporal o bé en un aparador on exposar les seves vivències. D'aquesta manera, cada vegada que vagis al MACBA trobaràs a la torre algú diferent, actuant-hi o treballant-hi. Al web del museu hi ha un calendari detallat amb les 108 persones que passaran per la torre, que es va actualitzant a mesura que avancen els dies. 

Així, la torre del MACBA esdevé un espai urbà més, ja que no està ocupada per cap objecte ni obra d’art acabada, sinó per allò que cada participant considera. L'encarregada d'escollir els 108 participants en l'obra d'art ha estat la mateixa artista, que viu a Barcelona des de 2021.

Detalls

Adreça
Macba. Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Plaça dels Àngels, 1
El Raval
Barcelona
08001
Contacte
Veure Web
Transport
Sant Antoni (L2), Universitat (L1-L2), Catalunya (L1-L3-FGC)

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà