Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right MIRA.mov: Exploring Visual Languages

MIRA.mov: Exploring Visual Languages

Art, Digital i interactiu Ideal. Centre d'Arts Digitals , Barcelona dimecres 22 setembre 2021 - dimecres 29 desembre 2021
Ideal Centre d'Arts Digitals
1/3
Foto: IDEALIdeal Centre d'Arts Digitals
Jakob Kudsk
2/3
Jakob Kudsk | Mira. MOVJakob Kudsk
Ideal Centre d'Arts Digitals
3/3
Foto: Ajuntament de BarcelonaIdeal Centre d'Arts Digitals

Time Out diu

Un cicle de cinema immersiu per travessar la pantalla i capbussar-se en les imatges!

El Centre d’arts digitals Ideal acull un cicle de cinema immersiu del festival Mira. Cada dimecres, fins a finals d’any, al cicle ‘MIRA.mov: Exploring Visual Languages’ s’hi podran veure pel·lícules i creacions de tretze artistes que fan servir tècniques que van des de la imatge creada per ordinador fins a la immersió audiovisual i l'animació digital en 3D.

Aquesta és la segona edició del cicle, que té la finalitat d'explorar la cultura digital contemporània. La seva programació inclou propostes molt diverses en les quals endinsar-te (literalment). Per exemple, hi trobaràs estrenes absolutes de l'estudi d'animació mexicà Future Forward, que aborda especulacions sobre el futur, reflexions sobre la llibertat a la xarxa de Digo Studio, creacions en entorns virtuals de Most Dismal Swamp, obres de l'artista grega Eva Papamargariti, creacions de realitat virtual del novaiorquès Jakobo Kudsk Steensen, titelles d'animació de l'artista Sam Rolfes i les històries surrealistes de la nord-americana Cassie McQuater.

Consulta la programació i aconsegueix les entrades aquí

Detalls

Lloc de la ubicació Ideal. Centre d'Arts Digitals
Adreça Doctor Trueta, 196
Poblenou
Barcelona
08005
Preu 9€

Dates i hores

També t'agradarà