Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mostra ‘Feedback’ a la Fabra i Coats: Fabrica de Creació

 • Art
 • Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
 1. Raquel Gualtero | Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
  Foto: Xevi Vilaregut | Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
 2. Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
  Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
 3. Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
  Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
Publicitat

Time Out diu

El cicle d’assajos oberts al públic amb artistes residents, ‘Feedback’, es repeteix per segon any consecutiu entre el 31 de gener i fins al 27 de març

Us agradaria participar en la creació d’una obra d’art? Llavors, heu d’anar tant sí com no al cicle ‘Feedback’, una sèrie d’assajos oberts en diàleg amb el públic, en els que els artistes podran oferir un ‘tast’ del seu projecte artístic, encara inacabat, a uns espectadors que podran conèixer detalls i prendre’n part comentant, suggerint, preguntant, etc. Els creadors són tots de diferents disciplines, de música, teatre o dansa, i residents de Fabra i Coats: Fàbrica de Creació (FiC). D’aquesta manera, el públic s’incorpora com a part del procés creatiu que els artistes duen a terme durant la seva residència.
A banda de la participació del públic, l’experiència també compta amb un diàleg moderat per diferents personalitats reconegudes dins del món de la cultura, com periodistes i presentadors de programes. Els diàlegs els coordinen Recomana.cat i Produccions Agost, que han dut a terme un taller amb artistes i moderadors amb l’objectiu de que la posada en comú sigui fructífera tant per a l’audiència com per als artistes. En aquesta segona edició, hi haurà 7 sessions dobles, moderades cada una per diferents comunicadors, sempre en dimecres a les 19 h. Preparats per aquesta col·laboració artística? Consulteu la programació i els horaris per escollir quins espectacles us criden més l’atenció!

Time Out en col·laboració amb Fabra i Coats: Fàbrica de Creació de Barcelona

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.barcelona.cat/fabraicoats/
Adreça
Fabra i Coats: Fàbrica de Creació
Carrer de Sant Adrià, 20
Barcelona
08030

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà