Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Our garden needs its flowers. Fluxos i narratives artístiques al Districte Cultural de L'Hospitalet.

Our garden needs its flowers. Fluxos i narratives artístiques al Districte Cultural de L'Hospitalet.

Art, Centres d'art Centre d'Art Tecla Sala , Fora de Barcelona Fins al divendres 18 juny 2021 Gratis
Our garden needs its flowers
1/2
Foto: Dani PujalteOur garden needs its flowers
Our garden needs its flowers
2/2
Foto: Dani PujalteOur garden needs its flowers

Time Out diu

Fins al 18 de juliol, el Centre d'Art Tecla Sala acull un recorregut orgànic gratuït per l’actual context artístic del Districte Cultural de L'Hospitalet

La ciutat de L'Hospitalet de Llobregat fa anys que crema amb una intensitat artística ardent. Des del 2015, més de 500 artistes i agents culturals hi han passat per fer-ne el seu destí creatiu: entre ells, músics, dissenyadors i artistes visuals que avui dia s'entrellacen i creixen en els espais rehabilitats de l'antiga zona industrial de la ciutat. Una zona que, en l'actualitat, s'alça com un dels principals racons culturals de l'àrea metropolitana. Voleu descobrir què es cou en aquest cosmos artístic?
Fins al 18 de juliol, l'exposició gratuïta 'Our garden needs its flowers. Fluxos i narratives artístiques al Districte Cultural de L'Hospitalet', organitzada pel Centre d'Art Tecla Sala i el Districte Cultural L'H, us porta, precisament, això. Una mostra que dona a conèixer els diversos fluxos, sinergies i relats artístics que han tingut com a escenari el Districte Cultural. I tot, des d'una aproximació natural i espontània a partir de les obres de deu dissenyadors i cinquanta artistes visuals de diferents generacions.
Comissariada per David Armengol i Albert Mercadé, a partir d'un recorregut orgànic l'exposició us acosta a l'actual context artístic d'aquesta zona efervescent de la ciutat i posa especial atenció en les arts visuals, la música i el disseny. Tres dels àmbits que, en ella, bateguen més fort.
A més, l'exposició també s'acompanya d'un programa d'activitats que tindran lloc al mateix Centre d'Art Tecla Sala i a l'espai públic. Descobriu-ne més en la seva pàgina web.

Per Time Out en col·laboració amb Centre d'Art Tecla Sala

Detalls

Lloc de la ubicació Centre d'Art Tecla Sala
Web del lloc www.teclasala.net
Telèfon de la ubicació 93 403 26 20
Adreça Av. Josep Tarradellas i Joan, 44
L'Hospitalet de Llobregat
08901
Transport Metro L1, L9S i L10S Torrassa / Bus L16 i M12

Dates i hores

També t'agradarà