Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Patterns and recognitions' al DHUb

  • Art
  • Disseny Hub Barcelona, El Parc i la Llacuna del Poblenou
  1. 'Patterns and Recognitions' al Llum BCN
    JAMES MEDCRAFT
  2. 'Patterns and Recognitions' al Llum BCN
    JAMES MEDCRAFT
Publicitat

Time Out diu

“Paterns and recognitions" és una exposició d'art lumínic que reuneix tres projectes de l’estudi londinenc United Visual Artists (UVA), creat per l’artista Matt Clark. És un tríptic inspirat en la música de les esferes (Silent Symphony), la perspectiva renaixentista (Vanishing Point) i el pes de les dades en l’era de la informació (Present Shock).

Sylent SymphonyInspirada en la creença dels filòsofs de l’antiga Grècia de que l’univers produïa un tipus de música inaudible, Silent Symphony fa un rastreig de les freqüències ressonants que es produeixen a escala còsmica i explora com es relacionen amb el nostre sentit de l'harmonia, a través de vuit escultures cinètiques personalitzades que projecten plans giratoris de llum i so per tota la sala.

- Vanishing Point. Utilitza la perspectiva com a eina per remodelar i redefinir un espai, continuant amb les exploracions d’UVA en l’arquitectura programable i creant la il·lusió de la llum com a material físic. S’inspira en els dibuixos de perspectiva renaixentista de Leon Battista Alberti, Leonardo Da Vinci i Albrecht Dürer. 

- Present Shock. Aquesta obra es confronta amb l'espectador amb una allau de rellotges estadístics que representen informació en temps real sobre el món. L’objectiu és posar en relleu com la velocitat i el volum de dades en l’era de la informació plantegen nous reptes a les limitacions del nostre aparell cognitiu.

Escrit per
Jana Serra

Detalls

Adreça
Disseny Hub Barcelona
Irena Sendler, 1 (cantonada carrer d'Àvila)
Barcelona
08018
Transport
Glòries (M: L1)

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà