Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

‘Perifèria de la nit’ d’Apichatpong Weerasethakul a Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani

  • Art, Art contemporani
  1. 'Durmiente'
    Foto: Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani
  2. 'Haiku'
    Foto: Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani
  3. 'Power Boy'
    Foto: Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani
Publicitat

Time Out diu

Fins al 22 de maig, acosteu-vos a contemplar la primera gran exposició a l'Estat de l'artista i cineasta tailandès a través de 25 obres

Fabra i Coats: Centre d'Art Contemporani arrenca una temporada plena de cinema i n'és prova la gran oportunitat que ens presenten fins al 22 de maig. I és que tindrem l'ocasió d'entrar en contacte amb la concepció expandida i sensorial del cinema d'Apichatpong Weerasethakul, artista i cineasta que el 2020 es va endur la Palma d'Or al Festival de Canes.
És la primera vegada que Espanya acull una extensa exposició del tailandès, que arriba gràcies a una col·laboració amb l'Institut d'Art Contemporain Villeurbanne/Rhône-Alpes (IAC) i en què podrem contemplar 25 obres.

Les seves creacions, més ambientals que narratives, es basen en formats diversos com films, petits vídeos, 'environments' i fotografies, i ocupen tres plantes del Centre d'Art. En aquestes 25 obres, animals i humans cohabiten en universos intersticials mig adormits, ja que és un projecte immersiu en què Weerasethakul desplega la seva visió del cinema. Per a ell, la imatge en moviment és una extensió de la nostra ànima.
Potència poètica, reivindicacions polítiques i culturals de Tailàndia i atmosferes hipnotitzadores conformen una exposició que no voldreu deixar escapar per explorar nous diàlegs entre la vida, els éssers vius i el cinema.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà