Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Pirates, els lladres de la mar

  • Art
'Pirates, els lladres del mar'
'Pirates, els lladres del mar' 'Pirates, els lladres del mar'
Publicitat

Time Out diu

La cúpula de Les Arenes acull una gran exposició sobre pirates

Aquesta exposició endinsa al visitant en un viatge en el temps a través de la història de la pirateria, des de la Grècia clàssica fins als pirates del mar del Carib. De manera cronològica, el públic pot anar coneixent les principals gestes dels pirates en quatre grans àmbits històrics: el món clàssic, l’edat mitjana a través dels vikings, els barbarescos i pirates del Carib.

La mostra combina l’arqueologia amb material didàctic i escenografies hiperrealistes. A través d’un total de 36 vitrines amb 95 objectes arqueològics originals del món de la pirateria, el públic coneixerà amb profunditat el món pirata, il·lustrat amb diverses caixes de llum, maquetes, rèpliques i escenografies. 

Durant el viatge a través del temps, reproduccions hologràfiques a mida real de diferents pirates ens acompanyen per reviure les seves aventures i experiències. A més, la mostra culmina amb una projecció evolvent a tres bandes dins un cub immersiu i un ‘photocall’ amb un timó d’una nau pirata perquè el visitant pugui personalitzar la seva experiència al final de la visita.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà