Projectes (1983-2020)

Art, Fotografia Gratis
Projectes (1983-2020) s'exposa a La Virreina Centre de la Imatge
Foto: Manolo Laguillo

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

La Virreina Centre de la Imatge presenta una exposició de fotografia on es mostren peces imprescindibles del documentalisme urbà de Manolo Laguillo

Manolo Laguillo és un dels fotògrafs clau dins del documentalisme urbà, que ha treballat sobretot a territori espanyol en les últimes quatre dècades. Ha retratat les perifèries de Barcelona així com la transformació de la ciutat anterior i posterior als Jocs Olímpics, però també ha posat la seva mirada sobre ciutats com Mèxic, Nova York, Berlín, Porto i Madrid, entre altres. Projectes (1983-2020) reuneix 205 fotografies ordenades en 27 sèries –deu d’inèdites– que van des del 1983, amb el conjunt que va dedicar a les inundacions de Bilbao, fins al 2020, a partir dels reportatges sobre la central nuclear de Zorita (Guadalajara) i la ciutat de Trieste. També s’hi exposa Barcelona Abril 2020, un projecte dut a terme durant el confinament i que es mostra per primera vegada a La Virreina Centre de la Imatge.

Per Julen Chavarrías

Publicat

Detalls

També t'agradarà