Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Santa Eulàlia. 180 anys de moda

  • Art, Disseny
  1. Santa Eulàlia
    Foto: XXL Comunicación
  2. Santa Eulàlia
    Foto: Mireia Servitje
Publicitat

Time Out diu

Santa Eulàlia commemora cent vuitanta anys d'història amb una exposició al Palau Robert

Santa Eulàlia és una de les botigues de moda més influents a escala internacional i referent del luxe a Barcelona. Enguany fa cent vuitanta anys de la seva inauguració i ho han volgut celebrar amb una exposició al Palau Robert sobre la seva història i la seva trajectòria. 

L'exposició, sota el nom de 'Santa Eulàlia, 180 anys de moda', ens proposa un recorregut al llarg d'una època on Barcelona, ​​amb Santa Eulàlia com a referent, era líder en disseny de moda i pionera de les desfilades d'alta costura. 

La mostra compta amb quatre sales on es poden trobar vestits, organitzats per àmbits (carrer, còctel, nit, llarg i núvia), barrets acuradament seleccionats i una peça audiovisual que recull cartells publicitaris, fotografies de moda i comunicacions de Santa Eulàlia, entre d'altres. Tot són peces de costura entre els anys 1930 i 1990.  

Les peces emblemàtiques que inclou la mostra són procedents de l'Arxiu Santa Eulàlia, la Fundació de Sant Antoni de Montpalau i el Museu del Disseny de Barcelona, entre d'altres.

L'exposició ja es pot visitar gratuïtament fins al 22 de gener al Palau Robert.

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà