Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Swab 2022

  • Art
Entusiasta senza riserve sempre tutta la vita
Foto: Swab Barcelona
Publicitat

Time Out diu

Arriba la 15ª edició del Swab Barcelona, dedicada a la pintura

El proper 6 fins al 9 d’octubre de 2022 arriba la 15a edició de Swab Barcelona! La fira d’art contemporani de la ciutat nascuda l’any 2006 com a projecte independent actuarà un any més com a plataforma d’experimentació de propostes artístiques emergents.

Aquest any Barcelona explorarà diverses realitats i universos imaginaris en una edició protagonitzada per la pintura, en què participaran més de 70 galeries tant locals com internacionals al Pabelló Italià de la Fira de Barcelona. La selecció de les galeries participants anirà a càrrec dels membres del Comitè de Selecció conformat per comissaris i col·leccionistes.

En el seu programa general algunes de les galeries locals que hi trobarem seran ADN Galería, Galería L21,  Ana Mas Projects, Espacio Mínimo, Galería Fran Reus o Rafael Pérez Hernando, entre d’altres. També expositors internacionals com Emerson Dorsch, Galerie Romero Paprocki, Chela Mitchell, Smolka Contemporary o Karpuchina Gallery.

La fira planteja un programa especialment localitzat que aquest any posa el focus en el Mediterrani, de manera que una selecció de galeries mediterrànies presentarà les seves propostes més fresques del seu context artístic.

En aquesta edició del Swab també podrem trobar diverses apostes: Swab Emerging, una subsecció dedicada a les galeries de menys de cinc anys que apunten maneres en el context internacional, Swab Ephemeral, la secció de propostes instal·latives de la fira, Swab On Paper, en què s’exploren les possibilitats del paper com a mitjà i tècnica o el programa Swab Reding, que permet fusionar disseny i lectura, art i edició.  

Detalls

Adreça
Preu
12-30 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà