Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Swab Barcelona Art Fair

  • Art, Fires
SWAB BARCELONA ART FAIR
SwabSWAB BARCELONA ART FAIR
Publicitat

Time Out diu

Una cita imperdible pels amants de l’art contemporani

Swab, la fira d’art contemporani de Barcelona, arriba a la ciutat del 7 al 10 d’octubre. 

Es tracta d’una iniciativa que vol trencar amb l’hermetisme que sovint envolta el món de l’art contemporani alhora que compartir amb Barcelona les últimes tendències de l’escena artística internacional. El projecte va néixer en 2006 com a plataforma de propostes artístiques emergents i ara és una trobada referent pel sector cultural, 

80 galeries del panorama internacional es reuniran al pavelló d’Itàlia de Barcelona, a Montjuïc, enfront del Pavelló Mies van der Rohe, als peus de la Font Màgica. La fira programa diverses seccions que cobreixen els vessants de l’art contemporani: 

  • Swab Reading, és un programa que pretén fusionar disseny i lectura, art i publicacions. És un espai obert a les disciplines editorials, que enguany convida a dos projectes internacionals a exposar els seus llibres: Monorhetorik, l’editorial de l’artista visual holandès, Matt Plezier i l’artista estatunidenc, Rafael Meléndez. 
  • Swab Ephemeral, comissariat per Caterina Almirall i Margot Cuevas,  se centra en el present contemporani a través des de les pràctiques artístiques quatre artistes que viuen i treballen actualment a Barcelona, i que abordentemàtiques com la supervivència, la diferència, la resistència; l’oceà, la pròtesi, el treball; la comunicació, l’aliment o el tèxtil. 
  • Swab Performance és un cicle de performances que preten (re) pensar la idea de “presència” i la seva importància en el món de l’art a partir de la conferència, comissariat per Gisela Chillida
  • Swab Thinks és un espai de diàleg obert entre artistes, comissaris, col·leccionistes, gestors culturals i públic en general per a plantejar com serà el futur del mercat de l’art contemporani.
  • Swab Kids és un espai obert en el qual els nens podran experimentar amb la seva creativitat.
Rita Roig
Escrit per
Rita Roig

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
swab.es/ca/
Adreça
Preu
10 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà