Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Visions of Catalonia. Crafting art

Visions of Catalonia. Crafting art

Art, Artesanies Me , L'Antiga Esquerra de l'Eixample Fins al dimarts 14 setembre 2021 Gratis
Babel, 2018-2019, Vidre borosilicat bufat i enmirallat amb nitrat de plata, Obra de Stella Rahola
Foto: I Biennal d'Artesania de Catalunya Babel, 2018-2019, Vidre borosilicat bufat i enmirallat amb nitrat de plata, Obra de Stella Rahola

Time Out diu

Una mostra de l'artesania catalana actual a través de l'obra de 31 artistes i artesans

Què tenen en comú l’art, l’artesania i el disseny? L’exposició ‘Visions of Catalonia. Crafting Art’, presenta una selecció de peces fetes amb una intenció artística i tècniques artesanes. Treballades amb materials com el paper, el metall, la ceràmica, la fusta, el tèxtil, les obres són una mostra del talent de 31 artesans i artistes catalans i es podran visitar fins al 19 de setembre al Centre d’Artesania Catalunya. 

Aquesta exposició forma part de la primera edició de la Biennal d’Artesania Catalana, que té l’objectiu de donar visibilitat a l’art i l’artesania de creadors locals contemporanis. La iniciativa, impulsada per la Generalitat amb la col·laboració del GAC, pretén posicionar i exportar el talent dels artesans catalans al món. 

Els 31 artistes seleccionats per aquesta primera edició són: Jordi Aparicio (joieria),  Jean Briac (escultura), Brucc (escultura), Ruth Cepedano (ceràmica), Roger Coll (ceràmica), Carme Collell (ceràmica), Lluís Comin (joieria), Germán Consetti (escultura), Mireia Coromina (tèxtil), Rosa Cortiella (ceràmica), Carol Fleischman (tèxtil i gravats), Matilde Grau (escultura), Mia Llauder (ceràmica), Madola (ceràmica), Carla Mañosas (tèxtil), Jordi Marcet — Rosa Vila-Abadal (ceràmica), Melcior Martí, (textil), Montferrer (forja i escultura), Clara Niubò (joieria), Laia Pla (escultura tèxtil), Francesca Poza (gravat), Ramon Puig Cuyás (joieria), Victòria Rabal (paper i tèxtil), Stella Rahola (escultura i instal·lacions), Jordi Ribaudí (cuir), Teresa Rosa (tèxtil), Tura Sanglas (escultura), Aurelio San Pedro (pintura, escultura, collage i mitjans interactius), Joan Serra (ceràmica), Jordi Traveria (pedra i vidre), i Luesma & Vega, (ceràmica i vidre).

Per Rita Roig

Publicat

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment http://visionsofcatalonia.com/
Lloc de la ubicació Me
Adreça París, 162
Eixample Esquerre
Barcelona
08036
Transport Diagonal (M: L3-L5), Provença (FGC)
Preu Gratis

Dates i hores

També t'agradarà