Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Women. Un segle de canvi

  • Art, Fotografia
Women. Un segle de canvi
FOTO: Reial Cercle ArtísticWomen. Un segle de canvi
Publicitat

Time Out diu

El Reial Cercle Artístic acull una exposició que mostra l'evolució del paper de la dona en l'últim segle a través de fotografies d'arxiu del National Geographic

Un dels molts poders de la fotografia és captar el moment i que aquest instant, com el bon vi, sumi valor i sentit a mesura que passa el temps. El fotoperiodisme és l'art d'explicar sense dir res i, a la vegada dir-ho tot. Cronistes de la història, la seva càmera dispara i guarda aquell instant. El National Geographic és una de les grans institucions del fotoperiodisme que, des del passat 13 de juliol, exposa una part de la seva obra al Reial Cercle Artístic de Barcelona.

'Women. Un segle de canvi' recull una cinquantena de fotografies que, per si soles, expliquen l'evolució del paper de la dona en els últims 100 anys. El recorregut de la mostra, que es divideixen sis seccions –alegria, bellesa, amor, saviesa, fortalesa i esperança– és un viatge als 5 continents i una mirada diversa del que representa i ha representat la dona en la societat. A més, la majoria de les fotografies, les firmen fotògrafes de la famosa revista.

Dones negres, blanques, pobres, riques, joves i velles... la diversitat que retrata tota la mostra és un dels forts d'una exposició que vol ser testimoni de com ha evolucionat la mirada sobre la dona. Il·lustra amb molt bon criteri que aquest planeta no seria res sense elles.

La col·lecció va ser exposada anteriorment al National Geographic Museum de Washington i breument al Palau de Gaviria de Madrid per la declaració d'estat d'alarma pel coronavirus.

Podeu visitar 'Women. Un segle de canvi' fins a l’11 d’octubre.

Escrit per
Marc Andreu

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.reialcercleartistic.cat/
Adreça
Preu
5€
Publicitat
També t'agradarà