Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Víkings

  • Museus i institucions
Publicitat

Time Out diu

El mar i els rius d’Europa van ser els aliats de les flotes de vaixells víkings entre els segles IX i XII dC. Aquests Homes del Nord van travessar Europa des de les terres fredes del nord fins a la càlides costes de la Mediterrània. Primer van expandir-se per les costes de la Bàltica i de la mar del Nord, després van baixar fins a Escòcia, Anglaterra i Normandia. Més tard van afrontar les grans distàncies i les incursions cap al Sud d’Europa i també cap a l’interior del continent asiàtic.

Aquesta mostra ens relata com aquest poble d’Homes del Nord es relacionava amb altres comunitats i cultures europees, el simbolisme dels seus vaixells i també la seva extraordinària i magnífica artesania. Els continguts científics de l’exposició s’articulen a partir de 400 objectes originals procedents del Statens Historiska Museet que han estat exposats tan sols en ocasions excepcionals fora del territori escandinau.

L’exposició està estructurada en vuit àmbits que ens ofereixen una acurada i profunda visió sobre els diversos aspectes de la seva cultura: la seva vida quotidiana, els rituals i les creences, la mitologia, l’artesania i el seu significat, les seves embarcacions… La mostra també compta amb nombrosos elements interactius i produccions multimèdia, i ha estat molt ben acollida a nivell internacional.

Detalls

Adreça
Preu
12€ general (7 € estudiants, +65, aturats, diumenge a partir de les 15h)
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà