L'Auditori
L'Auditori

L’Auditori més divertit: una guia dels concerts familiars i educatius de la temporada

Les activitats per a grans i petits estan entre les més estimades i demanades de L’Auditori, gràcies al seu propòsit formatiu i lúdic. Enguany s’han programat 24 concerts que ara us descobrim

Time Out en col·laboració amb L'Auditori
Publicitat

Des de fa 20 anys, L’Auditori té com un dels seus propòsits principals ser, no només la gran sala de concerts de música clàssica de Barcelona, sinó també treballar en la dimensió didàctica dels concerts i formar als melòmans del futur. Per això, les seves activitats familiars –un conjunt de propostes que s’adrecen a una forquilla d’edat molt àmplia, des de nadons a adolescents– tenen tant de pes en la programació anual i, a més, una resposta tan favorable del públic. Aquestes activitats involucren un gran nombre de professionals –músics, cantants, actors... però també pedagogs i dissenyadors–, i compten amb el suport de les institucions més interessades en donar una bona formació cultural i en valors a la nostra quitxalla, com les llars d’infants, escoles i instituts, i també les universitats, els conservatoris i les famílies. L’idea és acostar la música als més petits amb propostes divertides, participatives, molt diverses i sempre profitoses per a l’aprenentatge, gràcies a un procés constant de renovació. L’èxit està demostrat: més de 170.000 persones s’han sumat alguna vegada a aquests concerts.

En aquesta temporada 2023-2024, L’Auditori en té programades un total de 24 activitats, entre concerts i tallers, que ocupen tot el calendari, des del mes d’octubre fins al juny. En aquesta guia us mostrarem tota l’oferta per què podeu triar què us sedueix més. A més, com cada any, L’Auditori proposa un pla d’abonaments molt avantatjós. Cada activitat per separat té un preu d’entre 9 i 15 euros (podreu trobar els enllaços de compra en cada apartat de la llista que ara us proposem), però també es podran comprar packs d’entrades per a 3 o 5 concerts que costaran entre 23,50 i 39 euros per persona, i que es podran dosificar per a les activitats –concerts o tallers– que més us agradin durant tot l’any. Ara, és el moment de descobrir què ens han preparat. Serà tot això.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat