Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Hell Awaits

  • Bars i pubs
  • El Raval
  • 5 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
hell awaits
Publicitat

Time Out diu

5 de 5 estrelles

Un refugi per als amants del heavy metal i els que vulguin descobrir-lo. Un local amb ànima, amb allò que mai no trobes a les franquícies.

Anirem tots a parar a l’infern però, mentrestant, passem-ho el millor que puguem. Això és el que sembla dir el Hell Awaits, un bar de referència per als amants del heavy metal situat a prop de la sala Apolo. El nom ve d’un disc de culte dels nord-americans Slayer, del 1985, que demostra que aquesta passió ve de lluny.
El local és allargat, comença per la barra i acaba pel futbolí i la taula de billar. S’hi poden trobar diversos elements de decoració de l’artista plàstic Óscar Berlanga. El més fotografiat és la recreació en tres dimensions de la portada del Piece of mind d’Iron Maiden, una altra pedra angular del heavy metal dels 80 (aquella de l’Eddie encadenat dins d’un manicomi!). La música es punxa cada nit en directe (res de llistes digitals) i la beguda estrella és la cervesa. Es poden tastar les que estan dedicades a Iron Maiden, Motörhead i satanàs. Hi ha entrepans elementals, preus raonables, marxandatge, desordre, cabelleres masculines fins al cul, una comunitat de gent que s’ha anat coneixent amb els anys i diverses campanyes solidàries que s’engeguen per donar suport a la Fundació Arrels i el Banc dels Aliments. Si l’infern és com el Hell Awaits, no s’hi està tan malament.

Escrit per
Marc Serena

Detalls

Adreça
Tàpies, 21
Hell Awaits
08001
Transport
M: L3 (Paral·lel)
Publicitat
També t'agradarà