Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Instal·lació floral i lumínica a l'hotel ME Barcelona

  • Bars i pubs, Cocteleries
  1. Instal·lació floral i lumínica a Belbo Luma
    Foto: Takk
  2. Belbo Luma
    Belbo LumaBelbo Luma
Publicitat

Time Out diu

ME Barcelona exposa durant tot el mes d'abril la instal·lació floral i lumínica de l'estudi d'arquitectura Takk

Belbo Luma és una nova cocteleria de la ciutat que durant tot el mes d’abril exposa a la seva terrassa la instal·lació floral i lumínica 'A Backyard FirePlace' creada per l’estudi d’arquitectura Takk. Aquesta peça consisteix en un porxo engalanat de flors i il·luminat amb llums de colors i una petita llar de foc amb bancs al costat. A més, exclusivament per a l’ocasió, Belbo Luma ha dissenyat un menú especial per acompanyar la instal·lació dels arquitectes Mireia Luzárraga y Alejandro Muiño. 

La cocteleria, situada al al carrer Casp amb Passeig de Gràcia, està en el nou Hotel ME Barcelona de cinc estrelles. En aquest local trobareu una innovadora i variada carta de còctels, que podreu acompanyar amb alguns aperitius i entrants. 

El menú dissenyat en exclusiva té el nom de 'Drac Nouveau' i està format per un plat de degustació, tres propostes de còctels i tres 'bocados'. El lema de la carta 'Desconstruir la tradició per a crear avantguarda' va estretament lligat a la singular instal·lació a la qual homenatja, que està inspirada en la Casa Batlló de Gaudí. Els seus creadors busquen desenvolupar una arquitectura basada tant en la naturalesa, com en la cultura en el marc contemporani. 

Escrit per
Ainhoa Echeverría

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà