Hotel Sofia

The Afterwork a la terrassa del Sofia

El restaurant Impar, de l'hotel Sofia, obre la seva temporada de terrasses amb The Afterwork, una experiència gurmet amb Triticum i Damm
  • Bars i pubs, Lounges
Publicitat

Time Out diu

El bon temps arriba a Barcelona i la gent es llença al carrer per gaudir de les terrasses. Per celebrar l'inici d'aquesta temporada tan especial, el restaurant Impar de l'hotel Sofia organitza un afterwork únic en el que conjuga la proposta gurmet de Triticum amb un maridatge de cerveses Damm. 

Titicum és un projecte referent en l'àmbit del pa i ha creat diferents pans per cada una de les tapes que s'ofereixen. Podreu tastar, per exemple, una tapa de mozzarella amb tomàquet sec, sardina fumada i pesto amb pa de romaní; una tapa d'ensaladilla amb encurtits i pa de cereals; o una tapa d'steak tartar amb rovell d'ou amb pa de crusan. També ofereixen una tapa de pollastre thai amb pa de curri i una tapa de bacallà esqueixat amb focaccia d'olives sense gluten. 

Totes aquestes tapes les podreu maridar amb diferents especialitats de cervesa: Inedit (cerveza de malt i blat amb espècies), Complot (cervesa doble malta), Malquerida (cervesa “roja fresca”), la Voll-Damm (cervesa doble malta) i la Daura pel que prefereixen optar per l'opció 'gluten free'. Una cervesa per cada tapa! I per completar la jugada, música en directe! Ja podeu comprar la vostra entrada i donar per inaugurada la temporada de terrasses amb aquest afterwork únic!

Detalls

Adreça
Preu
10 euros
Horaris
19:30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà