Titicum és un projecte referent en l'àmbit del pa i ha creat diferents pans per cada una de les tapes que s'ofereixen. Podreu tastar, per exemple, una tapa de mozzarella amb tomàquet sec, sardina fumada i pesto amb pa de romaní; una tapa d'ensaladilla amb encurtits i pa de cereals; o una tapa d'steak tartar amb rovell d'ou amb pa de crusan. També ofereixen una tapa de pollastre thai amb pa de curri i una tapa de bacallà esqueixat amb focaccia d'olives sense gluten.
Totes aquestes tapes les podreu maridar amb diferents especialitats de cervesa: Inedit (cerveza de malt i blat amb espècies), Complot (cervesa doble malta), Malquerida (cervesa “roja fresca”), la Voll-Damm (cervesa doble malta) i la Daura pel que prefereixen optar per l'opció 'gluten free'. Una cervesa per cada tapa! I per completar la jugada, música en directe! Ja podeu comprar la vostra entrada i donar per inaugurada la temporada de terrasses amb aquest afterwork únic!