Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Bar La Terrassa

Bar La Terrassa

Bars i pubs, Bars de tapes El Putget i Farró
3 de 5 estrelles
Bar La Terrassa
©Maria Dias Bar La Terrassa

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Hi ha bars que s’edifiquen al voltant d’una persona, algú que sobresurt de la resta per alguna raó. Al barri del Farró –entre Lesseps i la plaça de Molina, per dir-ho ràpid– n’hi ha un d’aquests, La Terrassa, i el propietari, en Flores –Florentino, Floren, Flores–, n’és l’ànima.

Quin paio, en Flores: amb les seves camises d’un sol color –durant deu anys va ser blanca, després deu més bordeus i ara en fa un grapat que la duu negra–, les seves ulleres i el seu bon humor, alegra la vida a un mort! Mireu si no el vídeo que té penjat al YouTube, Movida en La Terraza, on fa un rap que no té preu. El bar es diu així perquè dóna al passatge de Sant Felip amb un cobert tancat amb sis taules i una gran tele on passen el futbol i a les tardes s’hi juga a escacs: a la paret hi té penjats retrats d’en Fischer, en Kàrpov i en Kaspàrov.

Per picar fa unes braves boníssimes, de les millors de Barcelona, que es va treure de la màniga un bon dia de l’any 1987 que es va il·luminar, sense haver consultat a ningú. També té torreznos portats directament de Sòria, la seva ciutat natal. Explica que un dia un senyor se’n va menjar deu i que encara es mirava la resta amb carinyo. Amb una clientela tan entranyable i un amo així, La Terrassa és l’epicentre del Farró: la seva reserva espiritual

Per Martí Sales

Publicat

Detalls

Adreça Saragossa, 87
Barcelona

Transport FGC (Pl. Molina)
Horaris De dt. a dj. de 9.30 a 2 h. Dv. i ds. d'11 a 2 h.
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers