Tot i una ensopegada inicial amb el servei, estranyament desbordat un dijous a les nou del vespre amb un sol client a la barra, he de ser just i confirmar als sibarites del mam que el Cube 275 factura uns còctels d’autor magnífics. I a uns 8 € d’allò més raonables. Sóc molt fan de l’Applesushi Martini, una delícia amb traces nipones que agrairà la parròquia cool. També heu de tastar l’Herbolario, per divertir-vos; el Silver Fizz, per refrescar-vos, i l’innocu Apple Mojito, per no emborratxar-vos si us ha tocat conduir. Evidentment també s’han especialitzat en el gintònic, però esquiven la sobredosi de ginebres: treballen amb vint marques selectes i saben manipular-les amb destresa.
No obstant això, la zona de bar –decorada amb gust rococó modern– juga amb un reclam que a mi em posa encara més catxondo que el mostrari etílic: el fred. La cocteleria sembla el laboratori de Mr. Freeze: està equipada amb tota mena d’estris galàctics, consagrats a mantenir la copa més gelada que el cul del Pingu.
És normal, doncs, que al Cube 275 fabriquin el millor gel de la ciutat. Congelen els glaçons a 50 graus sota zero, i quins glaçons! Parlo de poesia antàrtica, uns cubs que floten eternament al got, petits orgasmes de frescor pura que no són agressius amb la copa. I alerta, viciosos: són un artistes del gel esfèric i, fins i tot, ofereixen un servei de congelació de copa instantània, gràcies a una màquina miraculosa que sembla treta d’una nau romuliana. Crec que se m’han endurit els mugrons. Brrr.