Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Tapantoni primavera 2014: Tapa i beguda per 2 euros!

Tapantoni primavera 2014: Tapa i beguda per 2 euros!

Del 16 de maig a l'1 de juny, 36 locals de Sant Antoni ofereixen tapa i beguda per 2 euros

Tapa
Advertising

Tapantoni no ens abandona. Des del 16 de maig al 8 de juny, 36 establiments del barri de Sant Antoni ofereixen tapes i beguda a 2 euros. La llista de tapes segueix sense decepcionar. Hi ha clàssics que no poden fallar (patates braves, mini hamburgueses amb diferents ingredients, croquetes, torrades amb embotits o els pintxos de truita de patates), altres receptes més primaverals i fins i tot ofertes dolces. Aquests són els locals que participen al Tapantoni i els horaris de l'oferta.

1- Bar-bodega Chiqui (Vilamarí, 29. De dl. a dv., de 7 a 22 h. Ds. i dg., de 7 a 15 h). Combinat de tonyina + quinto o vermut de la casa

2- Bar Lolín (Sepúlveda, 60. Dl. a Dc., de 12 a 21 h. Dj. i dv., de 12 a 24 h. Ds., de 20 a 24 h). Capritxo + canya o copa de vi

3- Bar Pothos (Marquès de Campo Sagrado, 29. De dl. a dv., de 12 a 22.30 h. Ds., de 12 a 14 h). El Niu del Pothos + canya

4- Bracafè (Comte d’Urgell, 35. De dl. a dv., de 7.30 a 20.30 h. Ds., de 8.30 a 20.30 h. Dg., de 9 a 20.30 h). Pintxos de truita de patates + canya Moritz

5- Merquén (Viladomat, 36. De dt. a dv., de 19 a 23.30 h. Ds., de 12 a 15 i de 19 a 23.30 h. Dg, de 12 a 15 h). Mandonguilles amb salsa Merquén + canya o vi

6- Cafè del Barri (Comte Borrell, 75. De dl. a ds., de 7.30 a 21.30 h. Dg., de 8 a 15.30 h) Mini hamburguesa + canya

7- Cafeteràpia (Ronda de Sant Pau, 59. De dl. a dv., de 12 a 22 h. Ds. i dg., de 12 a 16 h). Mini hamburguesa amb poma i foie + caña, refresc o copa de vi

8- Cafeteria – Xurreria Forn d’en Pau (Calàbria, 23. Tots els dies, de 9 a 23 h). Suís o xocolata blanc amb xurro o porres

9- Dai Mo! (Comte d’Urgell 5. De dt. a ds., de 12 a 17 i de 18 a 23 h. Dg., de 12 a 17 h). Lassanya + canya o copa de vi

10- El Duende (Comte Borrell, 35. De dl. a ds., de 7 a 1h. Dg., de 12 a 16 h.) 'Perrito caliente' + quinto o vi

11- El Museu de l’Embotit (Floridablanca, 131. De dt. a dv., de 14 a 20 h.) Montadito de botifarra blanca i negra + canya

12- Els Ocellets, restaurant (Ronda de Sant Pau, 36. De dt. a ds., de 13.30 a 16 i de 20.30 a 23 h. Dg., de 13 a 16 h.) Musclos de roca + copa de vi blanco

13- El 20 metros (Calàbria, 39. Dc., de 19 a 23 h. De dj. a ds., de 13 a 23 h) Torrada de baba ganush + canya

14- Fàbrica Moritz Barcelona (Rda. de Sant Antoni, 41. De dl. a dg., de 12 a 14 i de 17 a 19 h. Sempre a la barra). Braves d'aquí + canya Moritz.

15- Fleca Barot (Parlament, 58. De dl. a dg., de 12 a 21 h.) Barotguesa + quinto, mitjana, copa de vi o vermut.

16- Gelateria Sirvent (Rda. de Sant Pau, 3. De dl. a dg., de 10 a 22 h.) Orxata petita + dos fartons

17- idò D.O. Balears (Viladomat, 43. De dt. a dv., de 9 a 11 i de 19 a 22 h. Ds., de 10 a 13 i de 19 a 22 h. Dg., de 10 a 13 h). Torrada de sobrassada amb mel + canya o palo amb sifó

18- La Bodega d’en Rafel (Manso, 52. De dl. a dv., de 8 a 22 h. Ds., de 12 a 14 h. Sempre a la barra). Ou de primavera + canya o gotet de vi

19- La Chirusa (Viladomat, 23. De dt. a dj., de 13.30 a 24 h. Dv., de 13.30 a 3 h. Ds., d'11 a 3 h. Dg., de 11 a 24 h.). Quadrat de pizza a triar + canya o copa de vi

20- La Terrassa de l’Aiguajoc (Comte Borrell, 21-33. De dl. a dj., de 13 a 16 i de 20 a 23 h. Dv. i ds., de 20 a 24 h.) Suquet de gambes + canya o copa de vi

21- Laurel (Floridablanca, 140. Tots els dies de 17 a 24 h.) Empanada + beguda de la casa

22- Mondoré Cervesereia Gastronòmica (Floridablanca, 3. De dt. a ds., de 13 a 15.30 i de 20 a 23 h). Ou crocant + canya o xato de vi

23- Mono Risto-Bar (Calàbria, 80. De dt. a dv., de 12 a 23 h.) Macarrons a la Carloforte + canya

24- Nostàlgic (Viladomat, 38. Dl. i dt., de 19 a 23 h. De dc. a ds., de 13 a 15 i de 19 a 23 h). Flor de primavera + canya

25- Nostrebar ‘El Niu’ (Tamarit, 112. De dl. a ds., de 12 a 21 h). Champitxapela + canya, got de vi o agua

26- Petit Ballet Restaurant (Viladomat, 28. De dt. a ds., de 18 a 23 h). Torrada d'espatlla ibèrica + canya o copa de vi

27- Racó de Manso (Calàbria, 23. Tots els dies, de 12 a 24 h). Assortiment d''ensaladillas' de la casa + canya, copa de vi o copa de cava

28- Rekons (Comte d’Urgell, 32. De dl. a dg., de 16 a 21 h. Dt., tancat). Mini cresta a triar + quinto

29- Restaurant La Tata (Calàbria, 69. Dl. i dt., de 6 a 18 h. De dc. a ds., de 6 a 22.30 h. Dg., de 10 a 18 h). Mini espetec fet a casa amb pa amb tomàquet + canya

30- L’Esclop (Avinguda Mistral, 21. De dt. a dg., de 12 a 22 h). Escalivada con anxova + canya

31- Terra Mar (Parlament, 34. De dt. a dg., de 13 a 22 h). Delícies del mar + canya, clara, vermut o copa de vi blanc

32- Tolón Tolón (Marquès de Campo Sagrado, 13. De dl. a dv., de 16.30 a 21 h. Ds., de 18 a 21 h). Passió de primavera + batut a triar

33- Tonka Bar (Marquès de Campo Sagrado, 27. De dl. a dg., de 18 a 24 h). Albergínies fregides amb mel + canya

34- Tootsie (Calàbria, 29. De dl. a ds., de 12 a 23 h). Mini hamburguesa + canya o copa de vi

35- Vinòdrom (Tamarit, 111. De dt. a ds., de 13 a 24 h). Gilda amb Idiazábal + canya o got de vi

36- Nydea (Calàbria, 98. De dt. a dg., de 10.30 a 16.30 h). Croqueta de pernil ibèric + canya

També t'agradarà

Bars i pubs, Bars de tapes

Els millors bars de tapes

Per molts són una religió i una excusa per per trobar-se amb amics. Aquí hi trobareu les millors tapes de Barcelona Quimet i Quimet Ho diuen totes les guies del món i em sap greu repetir-me però el Quimet i Quimet és, vaja, per deixar anar la llagrimeta. Tenen cervesa pròpia, serveixen el millor vermut d'aixeta del planeta i ofereixen una varietat de vins que els arriba al sostre. Tot aquest cúmul de felicitat acompanya unes tapes que farien ressuscitar els morts. La Esquinica Aquesta tasca aragonesa és un referent de la gastronomía popular de Nou Barris. No agafen reserves (cal agafar número i esperar una estona al carrer amb un lletreret que posa: “salica de espera” penjant d’un plataner). Cambrers genials. –T.M El Xampanyet El xampanyet i el vermut reguen les tapes senzilles, però efectives, d'aquest indret que aplega tant a turistes com a nadius. El Jabalí This deli bar, which is reminiscent of Parallel in its heyday, is a great place to eat wonderful tapas – try the patatas bravas, the chicken salad and the cured  sausage – while sipping on good wine. It’s also a nice place to sit on the terrace and do some serious people-watching. Pan & Oli In the heart of the Sants neighbourhood, this tapas bar gets back to roots of Catalan tradition with a playful and creative touch. And they actually do it very well. Their signature dishes include their tapas – including patatas bravas whipped up and served in a glass – and a highly recommendable set lunch menu. Las Delicias Hi fan u

Les millors birres

Descobreix els llocs on tiren les millors canyes de la ciutat I si us va la birra artesana La Més Petita La birra artesana raja sense aturador a La Més Petita, una cerveseria que no necessita metres quadrats per oferir algunes de les millors cerveses. Amb 8 tiradors i una terrassa més gran que el local, el mestre cerveser Albert Sanchis i creador de la cervesa Almogàver us tirarà la canya amb un amor insuperable. Per fer coixí, platets amb formatges anglesos. La Cerveteca Van ser uns dels primers i encara són referència. Prop de Correus, trobareu La Cerveteca, bar, botiga i també lloc de cursos, tastos i maridatges. Aquí podreu tastar tantes cerveses com gairebé països hi ha a la bola del món. Si després d’una estona no aneu massa gats, podeu entretenir-vos a mirar etiquetes. Com en el món del vi, cada cop n’hi ha de més curioses. I sí, aquella parella de barbuts que veus en una ampolla són els Zztop. Als mestres cervesers també els agrada el rock dur. La Resistència A part dels llibres d’història del col·legi, la sèrie Allo, Allo ens va ensenyar que, per a una bona resistència, calien aliats. Recordeu en René, aquell cambrer del restaurant de la França ocupada que era capaç d’amagar un aliat sota el llit de l’àvia? A Barcelona, de moment, La Resistència és una cerveseria que lluita per la diferència amb 12 tiradors de cervesa. Potser menys heroica que l’escomesa de l’home del bigotet, però més profitosa per al paladar. En Sergi i en David, els dos homes qu

Advertising
Restaurants

Menjar pintxos a Barcelona

Gran plaer basc en petit format Esmolem l'escuradents i fem el rànquing dels pintxos més saborosos de Barcelona. Prepareu els colzes per fer-vos lloc a les barres basques amb més bon gust de la ciutat! Coneixes més llocs de pintxos indispensables? Ens ho pots dir als comentaris de sota. El més vist Els actors i les actrius catalans més sexis Descobreix quins són els intèrprets més guapos del país El blog de teatre Brutus Per Andreu Gomila La cartellera de Barcelona El més vist 10 edificis d'arquitectura singular Els edificis que han marcat tendència entre els arquitectes de tot el món Barcelona és un aparador arquitectònic inacabable. Tota la ciutat, des de la cantonada més insignificant, dibuixa un mapa de 2.000 anys de problemes i solucions. La història de Barcelona es llegeix a cada rajola: des del modernisme de la burgesia opulent fins al barraquisme del Carmel, dels nínxols on s'adotzenava la classe treballadora fins a les grans infraestructures faraòniques. Perquè, contra la voracitat del totxo pel totxo i la tendència, tan catalana, de tapar els problemes amb formigó, a Barcelona sempre hi ha hagut moviments a contracorrent, com el GATCPAC, arquitectes preocupats per obrir horitzons, per repensar la ciutat i reformar-la des d'un urbanisme integrador. Hem volgut fixar-nos en petits edificis on s'hi han fet grans revolucions. I per fer-ho, hem parlat amb arquitectes joves (Carles Enrich, David Bravo i el col·lectiu MAIO) que han seleccionat deu intervencions intel·lig

La ruta de l'spritz

És l'aperitiu venecià de moda, barreja de Campari o Aperol amb prosecco i soda. Us descobrim cinc llocs on prendre'l a Barcelona To Be Aquest simpàtic local de cuina italiana es mou entre les tapes i l'aperitiu, però també toca plats sencers amb certa creativitat, com una sorprenent pasta a la carbonara amb fruits del mar. I cada dia, de 19 a 21 h, fan l'aperitiu: amb un duet de spritz que fa caure d'esquenes: aperol spritz (aperol, prosecco i soda, gel i una rodanxa de taronja) campari spritz (campari, vino blanco i soda, gel i una rodanxa de taronja), complementat amb un bon negroni. Molt recomanables els gintònics, i racions com la de gambes amb salsa d'alvocats i pistatxo que ens diuen que són afrodisíaques. Amb cada còctel, platet de tapes! Jonny Aldana Entre les avingudes sense encís de la ronda de Sant Pau i el Paral·lel, s’hi troba el Jonny Aldana, un bar muntat entre un colombià, una txeca-suïssa i un català. La idea que tenien quan van aixecar la persiana per primer cop era d’un bar per prendre només l’aperitiu. D’aquesta primera il·lusió, en surt una diversitat d’aperitius i vermuts engrescadora. Si veieu la clientela amb els gots plens d’una beguda taronja, el més segur és que estiguin bevent un spritz, una beguda refrescant i golosa que obre la gana. Hi mesclen Aperol (aperitiu italià), cava, soda, gel i una rodanxa de taronja. El secret de les mesures és cosa seva. Una altra varietat de l’spritz al Jonny és l’americano, en el qual l’Aperol es barreja amb vermut

Advertising