Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

86 cabines de WC , 1.700 papereres i 67 hores seguides de metro

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

Preparats per a la Festa Major de Gràcia? Serem molts els que hi anirem, i per això s'ha desplegat una sèrie de mesures per intentar cobrir les necessitats dels milers de persones que passaran per la vila a gaudir de les festes més populars de l'agost. Per exemple, per desplaçar-vos fins a Gràcia –o tornar a casa si sou d'altres barris– el metro funcionarà de forma ininterrompuda durant 67 hores, des de les 5 de la matinada de divendres, 14 d'agost, fins a les 12 de la nit del diumenge 16. Així que no patiu per si el concert que voleu veure acaba molt tard aquest cap de setmana, podreu tornar a casa en transport públic!

Si heu anat altres anys, recordareu que la parada Fontana (L3) de vegades es converteix en un cul-de-sac, així que, si podeu, opteu per altres parades, com la de Joanic (L4), Verdaguer (L4, L5), Diagonal (L5, L3) o Lesseps (L3).

Durant els dies de les celebracions també hi trobareu 86 cabines de WC –15 adaptades per a les persones amb discapacitat– i unes 1.700 papereres addicionals, així que no hi ha excusa per deixar anar els vostres 'residus' al carrer! Tot i la col·laboració dels visitants, tota aquesta gentada sempre deixa rastre, així que també s'ha incrementat el personal de neteja: durant les festes treballaran 216 persones, repartits en torns durant tot el dia, perquè la vila continuï fent goig. 

Últimes notícies

    Publicitat