Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Això no és #foodporn: els millors xefs, a Instagram

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Són els millors del món. Els que més han innovat o els que 'simplement' han marcat el camí a seguir en el sector de la gastronomia. Els millors xefs del món també fan servir Instagram i tenen centenars de milers de seguidors. Mostren els seus secrets i trucs a la cuina, on compren els ingredients per a les seves obres d'art culinàries i ensenyen com queden els seus plats estrella abans de ser devorats. Si sou uns sibarites del menjar i voleu saber més sobre els cracs de la cuina mundial investigueu els seus comptes d'Instagram d'aquest 'dream team' culinari. Hem escollit alguns dels més famosos, però segur que hi ha molts més. Avís important: us entrarà molta, molta gana.

Anne-Sophie Pic. 30.100 seguidors. Millor xef del món 2011 i la primera dona de França a rebre una estrella Michelin amb 56 anys. Després de treballar per a marques com Yves Saint Laurent i Moët & Chandon i marcada per la mort del seu pare, es va proposar convertir el restaurant familiar Maison Pic, fundat per la seva besàvia i situat a la ciutat de Valence, en un dels millors del món. Ho ha aconseguit.

Alex Atala. 337.000 seguidors. Alguns experts asseguren que es tracta del millor xef sud-americà. El seu restaurant D.O.M, a Sao Paulo, és un dels més innovadors del món i ell, un 'rockstar' de la cuina internacional.

 

Legumes assados com hollandaise de Tucupi. Menu Degustação 17 pratos. Receita @geovanecarneiro13

A photo posted by Alex Atala (@alexatala) on

 

🌊🌊🌊

A photo posted by Alex Atala (@alexatala) on

Jordi Cruz. 139.000 seguidors. És de Manresa i té tres estrelles Michelin. Va ser el xef més jove d'Espanya i el segon del món a rebre aquesta distinció. El restaurant ABaC, a Barcelona, és el seu vaixell insígnia.

 

A photo posted by Jordi Cruz Mas (@jordicruzoficial) on

 

@lecraneclothing Este esta muerto y el de al lado pa kedarse muerto💀💀

A photo posted by Jordi Cruz Mas (@jordicruzoficial) on

Magnus Nilsson. 72.900 seguidors. És suec i el seu restaurant Fäviken es troba entre boscos, muntanyes, rius i llacs, al nord de la província de Jämtland, a Suècia. Només serveix dinars i únicament per a dotze comensals, un servei exclusiu que està entre els millors llocs del món on menjar.

 

Truffling away. @lemeuriceparis @alainducasse #vacationingwithtove #volaillealbufera

A video posted by Magnus Nilsson (@faviken) on

Virgilio Martinez. 33.300 seguidors. La revista Marie Claire va dir d'ell que és "la nova estrella del firmament gastro a Lima". Un dels representants de la nova generació de xefs peruans impulsant la difusió de la gastronomia peruana.

 

Carnívoros amazónicos @centralrest

A photo posted by Virgilio Martinez (@virgiliocentral) on

 

Another Lima Floral touch #sohohouselondon

A photo posted by Virgilio Martinez (@virgiliocentral) on

René Redzepi. 264.000 seguidors. Cap de cuina i propietari del restaurant Noma, a Copenhaguen, quatre vegades guanyador del millor restaurant del món. Es va formar a elBulli, entre d'altres.

 

Behold the mighty SPANNER CRAB #nomaaustralia

A photo posted by Rene Redzepi (@reneredzepinoma) on

Thomas Keller. 129.000 seguidors. Aquest respectat xef és amo de The French Laundry, un dels restaurants més exclusius de França i del món, un espai estimulant i on la relaxació és part fonamental de l'experiència gastronòmica.

 

A perfect pairing. #DomPerignon #DPP2 1993 Rosé and Poularde et Morilles. #DPxBouchon

A photo posted by Chef Thomas Keller (@chefthomaskeller) on

 

Service! Tour de France menu @bouchon_bistro in #BeverlyHills.

A video posted by Chef Thomas Keller (@chefthomaskeller) on

Ferran Adrià.  25.800 seguidors. Va encapçalar durant anys l'olimp de la cuina internacional. La revista Time va dir que era "un dels personatges més innovadors del planeta". Va ser propietari i xef principal d'elBulli (a Cala Montjoi, Girona), establiment que va tancar el 2011 i que va ser nomenat millor restaurant del món per la revista britànica Restaurant, i el premi S.Pellegrino durant quatre anys consecutius, cosa que cap altre restaurant ha aconseguit fins ara.

 

A photo posted by Ferran Adrià (@ferran_adria) on

 

A photo posted by Ferran Adrià (@ferran_adria) on

Pierre Gagnaire. 12.700 seguidors. El francès Pierre Gagnaire ha desenvolupat com ningú l'anomenada gastronomia molecular al costat del químic Hervé This. Acumula un total d'11 estrelles Michelin en els seus restaurants repartits per tot el globus.

 

A photo posted by Pierre Gagnaire (@pierregagnaire) on

 

Un dessert bien chocolaté #lesgrandestablesdumonde @lesgrandestablesdumonde #chocolat #gourmandise #instaphoto #yummy #dessert

A photo posted by Pierre Gagnaire (@pierregagnaire) on

Nandu Jubany. 24.400 seguidors. Un dels millors xefs de Catalunya i d'Espanya, el 2014 la Guia Repsol li va concedir el seu màxim reconeixement gastronòmic: tres Sols Repsol. Can Jubany, el seu restaurant, és una magnífica combinació de modernitat i tradició de la cuina catalana.

 

Feliç diumenge a tothom!!! #canjubany ✨

A photo posted by Nandu Jubany (@nandujubany_oficial) on

 

La nostra "pinya colada" és...🌟

A photo posted by Nandu Jubany (@nandujubany_oficial) on

Martin Berasategui. 44.300 seguidores. Set estrelles Michelin per a una de les figures de la gastronomia basca i espanyola. El seu restaurant, de nom homònim, va ser escollit el 2015 entre els usuaris de Trip Advisor com el millor del món.

 

En un rato en Robin Food os daré las claves para hacer una Pasta con almejas de otro mundo, ¡os espero a las 20:20h. en Etb2!

A photo posted by Martin Berasategui (@martinberasategui) on

Gaston Acurio. 96.300 seguidors. Cuiner, escriptor, empresari i un dels més importants promotors de la gastronomia peruana. Ha obert 34 restaurants dedicats a diferents especialitats del menjar peruà -a Barcelona podeu provar com se les gasta al Tanta- i és una estrella indiscutible a Llatinoamèrica. És amo d'Astrid & Gastón, número u en la llista dels 50 millors restaurants de Llatinoamèrica i un dels principals responsables del 'boom' de la cuina peruana al món.

 

Bonito encebichado. En casa de don Fernando.

A photo posted by Gaston Acurio (@gastonacurio) on

 

Llegaron los niños a nuestra cocina en Astrid y Gaston !Auxilio!

A photo posted by Gaston Acurio (@gastonacurio) on

Joan Roca (El Celler de Can Roca). 68.900 seguidors. Un dels millors xefs del món també és dels nostres. Joan Roca dirigeix (al costat dels seus altres dos germans) i cuina al Celler de Can Roca, el millor restaurant del planeta segons la revista 'Restaurant'.

 

Ens hi trobes? ¿Cuántos hermanos ves? Who is in? #Roca30 #tbt #2010 @revistasobremesa

A photo posted by El Celler De Can Roca (@cellercanroca) on

 

Ostra amb perla negra. Ostra con perla negra. Oyster with black pearl. #RocaBrothers #ElCellerDeCanRoca

A photo posted by El Celler De Can Roca (@cellercanroca) on

Heston Blumenthal.  13.700 seguidors. És, al costat de Ferran Adrià d'El Bulli, el cuiner que sol encapçalar les classificacions de millors cuiners del món a l'actualitat. Dirigeix i cuina a The Fat Duck -a Bray, Berkshire, Anglaterra- guanyador del premi a millor restaurant del Regne Unit per The Good Food Guide en 2007 i 2009, i millor restaurant del món segons diversos xefs en 2005.

 

Mad Hatter's Tea Party Mock Turtle Soup, Pocket Watch and Toast Sandwich

A photo posted by HESTON BLUMENTHAL (@hestonology) on

Grant Achatz. 39.400 seguidors. Un dels xefs més destacats dels Estats Units. Un visionari i un dels líders de l'anomenada gastronomia molecular. Té tres estrelles Michelin. Dirigeix i cuina a l'Alinea, a Chicago.

 

Last The Progression practice service. Opening tomorrow. http://Alinea.Tocktix.Com

A photo posted by Grant Achatz (@grant_achatz) on

Alain Ducasse. 131.000 seguidors. Posseeix el major complex de restaurants de luxe del món, que inclou més de 20 locals en diferents punts d'Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica. Va ser el primer xef 'sis estrelles' del món: el primer que va obtenir tres estrelles Michelin pel seu establiment Alain Ducasse de l'Hotel du Parc de París (obert el 1996) i altres tres pel monegasc Li Louis XV. Un referent.

 

Un voyage gourmand sur les côtes françaises… cette année Rech propose 4 escales – 4 menus, de la Normandie à la Méditerranée, à découvrir au rythme des saisons. Jusqu’à fin Avril, cap sur la Normandie avec un beau menu à 5 plats ! Découvrez en entrée, la Saint Jacques marinées, condiment aux huîtres et fenouil marin. /// A culinary journey amongst the French coasts… this year the Chef of the restaurant Rech, Damien Leroux, will suggest 4 gourmet stops - 4 menus, from Normandy to the Mediterranean, to be discovered in the rhythm of the seasons. Until end of April, our first stop: Normandy, with 5 beautiful dishes. Discover as a starter the Marinated sea scallops, oyster condiment and sea fennel. #alainducasse #RechParis

A photo posted by Alain Ducasse (@alainducasse) on

Últimes notícies

    Publicitat