Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

ALERTA. Novetats importants a Time Out Barcelona

Escrit per
Eduard Voltas
Publicitat

Després de molts mesos treballant-hi, ja ho podem anunciar oficialment. A partir del 14 de setembre, Time Out Barcelona abandona el seu model de distribució actual (dimecres a la venda al quiosc, divendres encartat a El Periódico) i surt al carrer a trobar-se directament amb els seus lectors. Sense intermediaris.

Cada dimecres, 70.000 exemplars de Time Out seran distribuïts en més de 150 punts de la ciutat que hem triat per la seva afinitat amb els valors de la nostra revista: una selecció de bars, restaurants, teatres, cinemes, botigues, equipaments cívics, centres esportius, etc. Hi instal·larem uns dispensadors fixes i degudament senyalitzats, d'on podreu agafar lliurement el vostre exemplar de Time Out. A més, hi haurà 22 punts claus de la mobilitat on farem distribució en mà de forma intensiva cada dimecres a primera hora del matí. La xarxa de distribució inclourà altres municipis de l'àrea metropolitana, i estem treballant per arribar també a les principals ciutats de la resta de Catalunya.

No hem inventat res: seguim el camí dels companys de Time Out London i Time Out New York, que els darrers anys han fet, amb gran èxit, el pas al model gratuït que ara posem en marxa a Barcelona. Vuit anys després del nostre naixement aquí, amb aquest salt endavant pretenem arribar a encara més lectors, ser encara més útils i inspiradors, ajudar a dinamitzar encara més el consum d'oci i cultura, i, en definitiva, contribuir a l'èxit d'aquesta ciutat vibrant, oberta i cosmopolita que es diu Barcelona.

Ho farem, a més, amb una revista clarament millorada. Mantenim paginació, millorem la qualitat del paper i la impressió, modernitzem el disseny, creem noves seccions, i apostem per uns continguts encara més prescriptors. Un Time Out nou, més inspirador que mai, més a prop del carrer que mai, més obert als lectors que mai.

Hem posat en marxa una pàgina per anar informant de tot allò relacionat amb el llançament del nou Time Out: surtalcarrer.timeout.cat. Aquí anirem mostrant com creix la xarxa de distribució, podreu esbrinar quin és el punt Time Out més proper al vostre domicili, centre de treball i zona d'oci, publicarem notícies del 'making of' del llançament, i a mesura que s'acosti el dia D donarem algunes sorpreses que de moment són secrets ben guardats.

No cal dir que t'agrairem que comparteixis aquest post als teus perfils a les xarxes socials i ens ajudis a donar a conèixer la bona nova: a partir del 14 de setembre, Time Out Barcelona #surtalcarrer!

Últimes notícies

    Publicitat