Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Amb qui ballarem per la Mercè i el BAM? S'anuncien els primers concerts de la festa major de Barcelona

Escrit per
Marta Salicrú
Publicitat

Les dues potes de la programació de concerts de la festa major de la ciutat, el BAM (Barcelona Acció Musical) i Mercè Música, han fet pública una primera tongada dels artistes que actuaran en directe durant les festes de la Mercè, que se celebraran del 18 al 23 de setembre.

Per que fa al BAM, entre els primers grups i artistes confirmats, hi ha els cantautors folk nord-americans Vetiver Ryley Walker; Saun & Starr, les coristes de la 'soulwoman' Sharon Jones; els tuaregs Bombino i Mdou Moctar, dues cares del rock del desert; les guitarres sorolloses dels australians Blank Realm i dels canadencs METZ; i les britàniques Jane Weaver i LoneLady, una folk i psicodèlica i l'altra punk-funk i electrònica. De Madrid repetiran al BAM Los Punsetes, i la representació local la formaran Núria Graham (pop d'autora), Beach Beach (jangle pop) i Ocellot (pop psicodèlic), tots establerts a Barcelona. Una immensa majoria presenten discos publicats aquest any.

Mercè Música ens permetrà gaudir de les associacions entre El Petit de Cal Eril i la Free Spirits Big Band –les cançons de Joan Pons interpretades per una 'big band' de jazz–, entre Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver, i entre Kaulakau i la Cobla Ciutat de Barcelona (jazz ètnic / cobla), així com del directe de Mishima, al tram final de la gira de 'L'ànsia que cura' (2014), i del debutant Raúl Rodríguez, millor àlbum de flamenc del 2015 segons els premis de la música independent.

La resta de la programació es donarà a conèixer a principis de setembre.

Últimes notícies

    Publicitat