Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Arriba l'hivern: ajudem els refugiats!

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

A casa nostra encara falta perquè comencem a sentir que ha arribat l'hivern, però als països balcànics d'aquí poc ja començaran a baixar les temperatures, cosa que farà encara més dura la situació dels milers de refugiats que fugen de la guerra i malviuen a les fronteres de Sèrbia, Croàcia i Eslovènia. Ara les temperatures a la nit ja ronden els 4ºC i es preveu que els pròxims dies ja se situaran per sota dels 0ºC.  Per això, s'ha iniciat una campanya de recollida de roba i equipament que protegeix del fred que s'enviarà el dia 9 de novembre a aquests països i que es distribuirà en col·laboració d'ONG que treballen a la zona.

Es necessiten tendes de campanya, mantes i sacs de dormir, així com roba d'abrigar –anoracs, botes, guants, impermeables...– tant per als adults com per als nens. Tot el material ha d'estar en bones condicions i net, esclar. L'últim dia per portar-los és el 6 de novembre i hi ha diferents punts de recollida. Dissabte 31 d'octubre i diumenge 1 de novembre, durant tot el dia, la Fabra i Coats estarà oberta per recollir el que porteu. També hi ha un altre punt de recollida a prop de plaça d'Espanya, al carrer de Vilamarí, 31, que trobareu obert cada dia de 10 a 14.30 h i de 17.30 a 19.30 h. I si viviu a Santa Coloma de Gramenet, podeu acostar les vostres aportacions a la seu de la Fun­dació Nous Cata­lans, al carrer de Pompeu Fabra, 22, de 10 a 15 h i de 17 a 20 h.

Ep, hi ha temps fins al 6 de novembre!

Si necessiteu més informació podeu trucar al telèfon central de coordinació de la campanya (T. 934 662 462) o consultar la pàgina web: http://www.nouscatalans.cat/index.php/societat/drets-humans/catalunya-amb-els-refugiats.html

Últimes notícies

    Publicitat