Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Com ens canviarà la vida amb el 'No m'agrada' de Facebook

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Avui és un gran dia. S'acaba l'hegemonia del 'm'agrada'. Sí, sembla que Zuckerberg ha decidit fer-nos la vida més (des) agradable i afegirà l'opció 'No m'agrada' a Facebook. La xarxa, amb 1,5 milions d'usuaris al món, ja és l'eina més cruel que hi ha i ara encara ho serà més així que només podem dir...

Gràcies Zuckerberg!

Perquè hi ha 'likes' que fan molt mal i hi ha 'no likes' -és a dir, no fer 'like'- que encara fereixen més. La indiferència a Facebook és molt fotuda. L'excusa perfecta per posar gelós i fer ràbia. Perquè, qui no ha publicat un post pensant en el 'like' que rebria d'una persona en concret que mai arriba? Qui no ha fet 'like' a una publicació pensant en una tercera persona? Doncs ara ja no caldrà ser tan rebuscat: simplement haurem de posar 'No m'agrada' i esperar que la guerra comenci.

Perquè sí, senyors i senyores, això serà la guerra. La guerra entre amics que per fi podran demostrar la gelosia, l'enveja i la ràbia que porten dins lliurement. La guerra entre mitjans 'convencionals' que si ara ja lluiten per qui té més 'likes' amb publicacions estúpides, amb el 'no m'agrada' serà insuportable. I la guerra entre marques, mitjans i empreses per veure qui acumula més odi en les seves publicacions. Els 'haters' del món celebren la bacanal del dislike que arribarà en els pròxims mesos i que farà que Facebook deixi de ser la xarxa social de la felicitat i es converteixi en el lloc més obscur i cruel del món. 

Zuckerberg, gràcies per fer-nos la vida més fàcil. T'estimem! 

Últimes notícies

    Publicitat