Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Com et canviarà la vida quan desaparegui el roaming

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

El roaming ha estat notícia durant els últims mesos. Per qui no ho sàpiga, és la taxa o el carreg que els operadors imposen als clients per fer trucades i utilitzar internet amb el mòbil des de l'estranger. El passat mes d'abril, el Parlament Europeu va establir que al desembre d'aquest any el roaming desapareixeria...

...però sembla que haurem d'esperar fins al 15 de juny de 2017 per dir adéu al roaming, tot i que a l'abril de 2016 es rebaixaran molt les taxes que els operadors poden cobrar per l'ús del telèfon a l'estranger. I quan això passi, la teva vida canviarà. Aquí tens la prova:

· El teu jefe podrà contactar amb tu a qualsevol hora i en qualsevol moment. Des de qualsevol lloc. Estàs perdut i ho saps.

· S'han acabat els comiats familiars eterns abans de les vacances. Ara podreu estar connectats pel mòbil 24 hores al dia 7 dies a la setmana sense que per culpa d'això us arruïneu.  

· Els més petits (i no tan petits) enganxats als jocs online podran estar tot el dia amb el telèfon jugant. Oblida't d'ells.

· I serà insuportable viatjar amb l'amic o amiga de torn addicte a Facebook.

· Allò de passar completament de la teva parella durant l'estiu s'ha acabat. Ja no tens excusa.

· Resumint: sense el roaming estalviaràs diners, però corres el risc d'acabar fins als pebrots del mòbil.

Últimes notícies

    Publicitat