Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Com sobreviure al Barcelona Beach Festival

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Com sabreu, aquest dissabte 18 de juliol hi ha el Barcelona Beach Festival (BBF). Es tracta d'un festival on l'electrònica més massiva serà la protagonista amb noms com David Guetta, Hardwell, Davide Squillace o The Zombie Kids entre molts d'altres. La vessant més lúdica i popular de la música de ball sota una producció que promet ser realment especial. Si ets un dels més de 20.000 assistents que hi haurà, a continuació et deixem algunes recomanacions per sobreviure a un dels esdeveniments més importants de l'estiu a Barcelona.

1.- Porteu banyador, tovallola i crema solar. El BBF es fa a la platja. Però no a prop de la platja sinó a la mateixa sorra, així que no deixis de remullar-te per aguantar la calor que hi farà. Tot i que no podràs banyar-te al mar (l'accés estarà restringit), és imprescindible mantenir-se fresc i hidratat per sobreviure a tantes hores de festa. 

2.- Porteu calçat còmode perquè segur que acabareu caminant molt. Són moltes hores (de 18h a 05h) i un cop s'hagi anat el sol i toqui ballar fins al final agraireu portar calçat còmode per aguantar al màxim. 

3.- El mòbil, amb bateria. De ben segur que el dilluns voldreu explicar als companys de feina o col·legues que hi veu estar. Si no voleu que se'n riguin de vosaltres, el més útil és ensenyar vídeos i fotos dels momentazos del BBF: Zombie Kids, David Guetta, Hardwell, Ingosso...tots ells deixaran moments per recordar i tu hauràs d'estar allà per enregistrar-ho. És així!

4.- Repassa mil cops les cançons dels artistes convidats. Tenen mil hits que segur que et sonen, però si no vols quedar com un panoli hauràs de saber-te a la perfecció almenys 3 o 4 himnes de cada un dels protagonistes. Així que ja saps, encara tens unes hores per repassar les discografies dels mestres de cerimònia del BBF.

5.- Ja se sap que quan aquests esdeveniments massius acaben, la sortida sembla el primer dia de rebaixes d'El Corte Inglés. Paciència i sobretot, si has begut millor esperar a agafar el transport públic o un dels solicitadíssims taxis que hi haurà. Ah! Agafa de casa una capsa d'Ibuprofens per la més que segura ressaca de diumenge. Millor prevenir que curar!


*Aquest post ha estat modificat respecte al contingut inicial, ja que ens confirmen des del festival que no estarà permès banyar-se al mar.

Últimes notícies

    Publicitat